Hvordan lage en avatar på FusionFall

Hvordan lage en avatar på FusionFall


FusionFall er et multiplayer online spill produsert av Cartoon Network for barn. I spillet, spillere møter plattform og puzzle elementer, og de kan bygge og tilpasse sine egne karakterer. Begynnelsen 19 april 2010, er FusionFall helt gratis å spille. Lag og tilpass din egen avatar og begynne å spille FusionFall på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Bla til FusionFall offisielle hjemmeside og klikke på "Registrer deg for en gratis konto" linken øverst på skjermen.

2 Skriv inn brukernavnet og passordet som du ønsker å bruke når du logger deg på FusionFall. Skriv inn passordet to ganger for å bekrefte at det er riktig skrevet. Klikk "Fortsett".

3 Skriv inn din e-postadresse, bostedsstaten, fødselsdato og alder. Klikk "Fortsett".

4 Undersøk vilkårene i personvernerklæringen og vilkårene for tjenesten for FusionFall. Hvis du godtar alle vilkår, plasserer en sjekk i hver boks, og klikk "Finish". Du blir tatt til "Logg inn" skjerm.

5 Klikk på "Start spill" -knappen. FusionFall åpnes i et nytt vindu. FusionFall bruker en spillmotor som heter "Unity" for å kjøre. Hvis du ikke har denne spillmotor installert, blir du bedt om å gjøre det. Klikk "Install Now". Hvis du allerede har Unity installert, går du til trinn 7.

6 Dobbeltklikk på filen "UnityWebPlayer.exe" etter laster det ned. Programvaren installeres automatisk. Klikk på "Finish" når installasjonen er fullført. FusionFall begynner å laste ned de nødvendige filene for spillet til å fungere.

7 Skriv inn navnet du vil bruke for din karakter, eller klikk på "Random" knappen for å få spillet generere et navn for deg. Klikk "Fortsett". Du er nå på figurtilpasning skjermbilde der du kan lage din avatar.

8 Velg om du vil at din avatar å være mann eller kvinne ved å klikke på "Boy" eller "Girl".

9 Bruk pilene øverst i vinduet for å velge en kroppstype for avataren din, og deretter bruke paletten i øvre høyre hjørne for å velge en hudfarge.

10 Bruk menyvalgene under «Velg Egenskaper" for å velge din avatar hår stil og farge, ansiktsform og øyenfarge.

11 Bruk menyvalgene under "Velg klær" for å velge din karakters topp, bunner og sko.

12 Klikk "Fortsett". Din avatar er opprettet og du kan begynne å spille spillet.