Hvordan lage en avis på Microsoft Office 2003

Hvordan lage en avis på Microsoft Office 2003


Aviser kan brukes til alle forskjellige typer formål, inkludert transport skolen eller klasserom nyheter, informasjon om en bedrift eller generelle nyheter som du finner interessant og ønsker å fortelle andre om. Bruke Word i Microsoft Office 2003 er en enkel måte å lage din avis

Bruksanvisning

1 Layout hva avisen skal inneholde og se ut enten på papir eller i tankene dine. Bestem om du vil bare skrive artikler, innlemme bilder og grafikk, legge ut annonser i avisen eller organisere nyhetene i ulike seksjoner som generelle nyheter, sport og redaksjonelle artikler.

2 Klikk på Microsoft Word 2003 for å åpne programmet. Gjør deg kjent med to menylinjer på toppen av programmet. Hovedmenyen inneholder ord går over begynnelsen med & ldquo; Fil & rdquo ;. Standarden verktøylinjen er rett under hovedmenyen og inneholder ikoner som går over skjermen. Hvis du ikke vet hva et ikon gjør, plasserer musen over ikonet uten å klikke på den og programmet vil fortelle deg.

3 Sett margene for siden din, ved hjelp av minste beløpet som kreves for skriveren å fortsatt skrive ut hele visningen av siden (1/2 tomme på alle sider gir en fin utsikt hvis skriveren vil imøtekomme dette). Klikk på & ldquo; Fil & rdquo; på toppmenyen verktøylinjen og drar ned til & ldquo; Sideoppsett & rdquo ;. Skriv inn nummeret i inches som du vil bruke for topp, bunn, venstre og høyre marg.

4 Lag din posisjon ved å sette navnet på avisen. Klikk på & ldquo; View & rdquo; på toppmenyen verktøylinjen og drar ned til & ldquo; topptekst og bunn & rdquo; (Dette skaper en boks øverst i dokumentet som sier hensiktsmessig & quot; Header & rsquo; og en boks nederst i dokumentet med tittelen & quot; bunntekst & rsquo;). Klikk på & quot; Header & rsquo; eske. Velg en font og størrelse som 72, så overskriften skiller seg ut på siden. Finn ut om du vil overskriften å være sentrert i midten av siden eller på enten til høyre for venstre side. Plukk den riktige begrunnelsen ikonet fra standard verktøylinjen for å plassere navnet der du ønsker det. Skriv inn navnet du har valgt for avisen.

5 Klikk på & quot; bunntekst & rsquo; eske. Sett inn en logo, skriver i et slagord eller skrive inn kontaktinformasjon for avisen som adresse og telefonnummer. Pass på å velge en gratis font, størrelse og begrunnelsen for bunnteksten. Klikk på utsiden av & quot; bunntekst & rsquo; boksen for å begynne å skrive kroppen av avisen (markøren bør være på toppen av dokumentet bare under overskriften).

6 Kontroller at du er i utskriftsvisning ved å klikke på & ldquo; View & rdquo; og dra ned til & ldquo; Print Layout & rdquo; (Dette viser deg hva avisen vil se ut når det skrives). Velg skrifttype og størrelse som du ønsker å skrive inn tekst i. Pass på å plukke avisen begrunnelse ikonet i standardverktøylinjen, slik at teksten vil bli vist ligner på det du vil se i en standard avis.

7 Klikk på & quot; Columns & rsquo; ikonet på standardverktøylinjen til layout kolonnene i avisen (kolonner vil flyte fra en kolonne til neste gang nederst i hver kolonne er nådd). Velg antall kolonner som skal vises på siden din (du kan velge opptil 4 kolonner). Skriv den første artikkelen. Sett inn grafikk, utklipp og bilder for å forbedre utseendet på papiret ved å klikke på & ldquo; Sett & rdquo; fra hovedmenyen og dra ned til & ldquo; Bilde & rdquo ;.

8 Husk å lagre dokumentet ditt ofte slik at du ikke mister noen endringer i tilfelle maskinen fryser eller avsluttes. Skriv ut avisen når alt er skrevet inn, redigert og sjekket for utseendet.