Hvordan lage en bærbar HDD Adapter

Hvordan lage en bærbar HDD Adapter


Hvis du har en bærbar PC som er defekt, eller at du ikke lenger bruker, eller hvis du nylig har oppgradert harddisken i den bærbare datamaskinen, kan du bruke en harddisk som du ikke lenger bruker som backup eller andre stasjonen for en stasjonær . En bærbar harddisk er betydelig mindre enn en stasjonær stasjon. Derfor trenger du en adapter kit før du kan installere en slik stasjon i en stasjonær maskin. Konvertering en laptop harddisken for bruk i en stasjonær, men er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Bruksanvisning

1 Skyv anti-statisk armbånd på håndleddet og klippet den andre enden til en metallgjenstand.

2 Line opp skruehullene på den bærbare harddisken med skruehullene på en av de 2,5-tommers-til-3,5-tommers adapter parentes. Bruk skrutrekker til å sette inn skruene og trekk dem til å feste braketten til stasjonen. Gjør det samme med den andre braketten.

3 Line opp pinnene på IDE kretskort adapter med pinnene på baksiden av den bærbare harddisken. Skyv forsiktig kretskort adapter på pinnene på harddisken. Koble til en IDE-kabel til den ytre sett pinner på kretskort adapter. Monteringen av den bærbare harddisken adapter er fullført. Du kan nå installere den bærbare harddisken til en stasjonær datamaskin.