Hvordan lage en bakgrunn for Embedded Flash

Bygge en Flash-fil til en nettside, blogg, video spill eller annet element kan bety forskjellen mellom en flat, stillestående landing spot og noe som virkelig griper en betrakterens oppmerksomhet. Selv etter at du har fullført Flash-filen og embedded det, kan du gå tilbake til enhver tid å endre det, slik som å gi den en iøynefallende bakgrunn. Adobe Flash tilbyr en rekke måter å lage Flash-fil bakgrunn, fra solide farger å full tilpasninger med dine egne bilder.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe Flash. Klikk på "Open" delen, og bla til Flash-filen brukes som innlagte dokumentet. Dobbeltklikk filnavnet, som åpner Flash-filen på arbeidsområdet.

2 Klikk på det første keyframe på tidslinjen hvis den røde tidslinjen tiltaket ikke allerede er i dette området.

3 Klikk på "Property" -kategorien, som også kalles "Property Inspector."

4 Klikk hvor som helst på nåværende bakgrunn av Flash-fil, som kan være hvit som standard. Klikk deg inn på "Bakgrunn" firkant på "Property" -fanen og velge en farget boks for å gi bakgrunnen en ny farge.

5 Klikk på boksen til høyre for "Paint Bucket" verktøyet på "Tools" -panelet. Velg én av graderingsalternativer eller en av de glødende orbs fra bunnen av pop-up vindu.

6 Klikk på "rektangelverktøyet" over "Paint Bucket". Tegn et rektangel dimensjonert for å passe på scenen - ikke bry deg om at rektangelet går litt ut i den grå av Flash arbeidsområde, da dette ikke vil dukke opp i den innebygde filen. Når du har fullført rektangel, fyller det inn med en bakgrunnsfarge design.

7 Legg til et bilde for å fungere som din bakgrunn ved å klikke på "File" -menyen. Klikk "Importer", velg deretter "Importer til Stage". Bla til bildet som skal brukes, og dobbeltklikk filnavnet. Bildet vises på scenen; dra den på plass som foretrukket.

8 Klikk på "File" -menyen. Velg "Lagre som". Skriv inn et nytt filnavn for ikke å overskrive den originale uten bakgrunnen og klikk på "Lagre".

Hint

  • For å lage en bakgrunn uten å berøre FLA filen for den innebygde dokumentet - for eksempel når du ønsker å eksperimentere med hvordan bakgrunnen vises - klikk på "Flash dokument" linken under "Lag ny" i oppstartsskjermen. Flash åpner et nytt arbeidsområde med den første keyframe markert. Følg resten av instruksjonene.
  • Fordi du har lagt i bakgrunnen uten å legge en sluttnøkkelbilde, vil bakgrunnen bli så lenge Flash-filen. Det er ikke nødvendig å legge til en slutt keyframe, men hvis du ønsker det, høyreklikker du et tomt ramme på tidslinjen og velg "Sett Frame". Legg merke til den nye linjen på tidslinjen som angir omfanget av bakgrunnen.