Hvordan lage en blogg Banner

Opprette et banner for bloggen din er en viktig del av å gjøre bloggen din ser profesjonell og stilig. Selv om du ikke har noen kunstnerisk evne, kan du opprette en blogg banner online. Besøk en nettside som har en gratis banner generator og tilpasse banner med bilder, skrifttyper, farger og effekter.

Bruksanvisning

1 Gå til MyBannerMaker.com eller søk "gratis banner maker."

2 Klikk på størrelsen informasjonen som du ønsker. Standarden blogg banner er 728 x 90. Du kan også lage din egen størrelse ved å klikke på den grønne "Bruk Custom Size" -knappen. Men det er en årlig avgift for denne funksjonen.

3 Klikk på "Bakgrunn" -fanen og velge en topp og bunn farge for å skape en gradient for banneret. Du kan også laste opp ditt eget bakgrunnsbilde.

4 Klikk på "Text" -kategorien. Du kan legge inn opp til fire linjer med tekst, samt bruke forskjellige skrifttyper, farger og skriftstørrelser. Du kan også justere horisontal og vertikal plassering av teksten ved å dra den grønne boksen til venstre eller høyre.

5 Klikk på "Border" fanen for å endre fargen og tykkelsen på grensen.

6 Klikk på "Effects" fanen. Velg forskjellige effekter fra rullegardinmenyen. Du kan også velge en farge og øke eller redusere overlegg.

7 Klikk på "Lagre" -kategorien. Velg "Last ned It" radial-knappen, og klikk på "Lagre Banner" -knappen nederst da.

8 Last ned banneret til datamaskinen, og deretter laste den opp til bloggen din.