Hvordan lage en blogg Layout

Hvordan lage en blogg Layout


Hvordan du oppretter en layout for bloggen din avhenger av hva slags blogg du ønsker. Hvis du har en blogg på en gratis blogg fiendtlig sted, vil du bruke layout designer som ligger på dette området for å tilpasse utseendet på bloggen din. Hvis du ønsker å lage et oppsett for bloggen at du er vert på ditt eget domene, så du trenger for å lage den i et bestemt format, og laste det opp til riktig mappe i din hosting katalogen.

Bruksanvisning

1 Lag en mock-up av design for å gi deg en idé om hvordan det ferdige design vil se. Åpne et grafisk redigering program og opprette en ny fil som er 900 piksler bred og 600 piksler høy. Fylle dette området med den fargen du ønsker å bruke på bakgrunnen på bloggen.

2 Tegn et stort rektangel i midten og fyll ut med en lys farge. Dette vil være den beholder som vil holde innholdet i bloggen din, kolonnen som vil være sidefeltet til å holde informasjon for bloggen din, og bunntekst for å holde informasjon om opphavsrett og kreditter. Bestem deg for hvor stor du vil at sidepanelet og innholds kolonner for å være, men de må legge opp til bredden av beholderen.

3 Velg farger som du vil bruke for teksten, tekstlenker og alle de andre elementene som du ønsker å inkludere. Bestem på stilen din tittel eller "header" og om du vil ønske å gjøre det bare ren tekst eller et bilde. Hvis du vil at overskriften skal være et bilde, skriv inn navnet på bloggen din i med teksten verktøyet i grafisk redigering program og inkluderer bloggen din logo hvis du har en. Klipp ut bildet med beskjæringsverktøyet og lagre det som "header".

4 Opprett en ny fil i nettstedets filområdet å bruke som en testside for oppsettet. Se i Resources i denne artikkelen, og følg linkene til en grundig tutorial om hvordan å lage et oppsett med bruk av "divs" og style dem med en CSS-fil (Cascading Style Sheet). Divs er de enkelte elementene som vil være rammen av layouten. Kopier og lim inn koder fra opplæringsprogrammer og bruke dem til filene i katalogen.

5 Last opp noen bilder til serveren din som du ønsker å bruke for topp- eller som en flislagt bakgrunn.