Hvordan lage en Border på din logo

Hvordan lage en Border på din logo


Når du legger til en ramme på en logo, er Adobe Photoshop et enkelt og effektivt program for å utnytte. Photoshop er en ledende bildebehandlingsprogram som du kan tilpasse og legge til en ramme til din bedrift / firmalogo. Legge til en ramme på logoen filen er svært lik legge til en kantlinje på en bildefil. Med litt tålmodighet, tid, og grunnleggende kjennskap til Adobe Photoshop, kan nesten hvem som helst redigere sin logo med liten eller ingen innsats.

Bruksanvisning

1 Start Photoshop og åpne logo image ved å gå til "Fil" i menylinjen og velge "Open". "Åpne" dialogboksen vises; bla etter logoen fil og velge det.

2 Velg grensen. For å gjøre dette, gå til "Velg" i menylinjen og velg "All". Så gå tilbake til "Velg" og velg "Endre" og deretter "Border". Sett størrelsen på rammen du foretrekker i Border Utvalg dialogboksen og klikk "OK."

3 Fyll grensen med et strøk farge og størrelse. For å gjøre dette, gå til "Edit" i menylinjen og velg "Stroke". I Strek dialogboksen justere farge og størrelse preferanser og klikk "OK" når du er ferdig.

4 Lagre logoen filen når du er ferdig. Gå til "Fil" i menylinjen og velg "Lagre".