Hvordan lage en brev Med Beskyttet felt i Microsoft Word

Microsoft Office Online nettsted gir maler som kan tilpasses for bruk med Microsoft Office Word 2003. Dette inkluderer en rekke maler for ofte brukte dokumenter som websider, notater, fakser, CVer, kalendere og skrivesaker. Microsoft Word saker maler inkluderer en "Business brevsaker (Enkel design)" mal. Ved å endre denne malen, deretter bruke skjemaverktøylinjen i Word, kan du lage en brev med beskyttede felt i Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt dokument sidebar i Microsoft Office Word 2003. Klikk på "File" i menylinjen, og klikk deretter på "Ny" i kontekstmenyen. Nytt dokument sidebar åpner på høyre side av Word-vinduet.

2 Klikk på "Maler på Office Online" under Maler i sidepanelet. Dette åpner nettleseren til Microsoft Office malkategorier webside.

3 Velg en brevmalen. Klikk på "Brev" linken under "Papir" i listen over maler. Dette åpner Brev siden. Klikk for å velge en mal som "Forretningsbrevsaker (Enkel design)." Dette åpner siden for malen du har valgt.

4 Last ned malen. Klikk på "Last ned" knappen på brevmalen siden. Gjennomgå avtalen Microsoft Service, klikk på "Godta" -knappen for å akseptere det. Følg trinnene i nettleserens nedlastingsprosessen for å laste ned malen. Malen åpnes automatisk etter at den har lastet ned.

5 Åpne skjemaverktøylinjen. Høyreklikk et tomt område på menylinjen i Word-vinduet og sjekke "Skjemaer" linken.

6 Fyll ut malen med bedriftens informasjon. Klikk for å velge "firmanavnet Her" tekstboksen i malen og skriv inn navnet på firmaet, og erstatte den generiske teksten. Klikk for å velge tekstbokser for adresse, telefon, e-post og annen kontaktinformasjon som finnes i malen og skriv selskapets informasjon til å erstatte den generiske informasjonen.

7 Sett inn firmaets logo, om ønskelig. Klikk for å velge "Your Logo Here" bildeblokk. Trykk på "Delete" -knappen for å slette bildet boksen hvis du ikke har en firmalogo. Hvis du har en firmalogo, klikk på "Sett inn" i Word menylinjen, klikk på "Picture" i rullegardinmenyen, klikk på "Fra fil" -ikonet i undermenyen. Dette åpner Sett inn bilde vinduet. Naviger til logoen i Insert Picture vinduet. Klikk for å velge din logo, klikk på "Sett inn" -knappen.

8 Re-size logoen hvis nødvendig. Klikk for å velge din logo, trykk og hold nede Skift-tasten, og klikk og dra kanten av bildet for å re-størrelse det.

9 Klikk på "Lock" -ikonet på skjemaverktøylinjen når du er ferdig med å endre malen. Dette låser feltene i brev slik at de ikke lenger kan endres. Klikk på "File" i menylinjen, og klikk deretter på "Lagre". Følg Lagre bedt om å lagre brevmalen og fullføre prosessen.