Hvordan lage en cd fra My Video Collection

Hvordan lage en cd fra My Video Collection


Leve i den digitale tidsalder betyr at vi kan gjøre ting som andre generasjoner ikke kunne, men det betyr også at vi kan gjøre noen av de samme slags ting på en annen måte. Mange mennesker samler filmer på DVD. Nå, med populariteten til iTunes, YouTube og andre medier, kan det hende du har kjøpt en samling av videoer som du ønsker å lage bærbare på en CD. Prosessen er ikke vanskelig, men en CD er svært begrenset i størrelse på hva det kan holde.

Bruksanvisning

1 Komprimere video. Du kan være i stand til å passe mange videoer på en CD hvis de er korte, og komprimere dem til et mer håndterlig format vil tillate deg å passe enda mer på en CD. Åpne et videoredigeringsprogram som Windows Movie Maker, Adobe Premiere eller Sony Vegas Pro. Du kan også bruke en omformer program; hvis du ikke har en, kan du laste ned en fra Internett, for eksempel Movavi eller Any Video Converter Freeware (se Ressurser). Importer video ved hjelp av "File" -menyen eller en Import-knappen, og bla for å velge videoen.

2 Export, lagre eller konvertere filen til et format som Real Video, Flash video eller Quicktime avhengig av din preferanse eller behov for plass. Når du har valgt alternativet for å konvertere filen, velge filtype og velge hvor du vil lagre filen.

3 Kopier alle videoene i en enkelt mappe. Høyreklikk på mappen og velg "Properties". Dette vil liste størrelsen på alle filene og størrelsen at mappen vil ta opp på en plate. CDer kan vanligvis holde enten 650 eller 700 megabyte.

4 Sett en tom CD i den optiske stasjonen. Flytt mappen videoer til CD- eller DVD-stasjonen. Gå til "Fil" -menyen og velg "Burn disse filene til CD". Du må kanskje bruke flere CD-er eller DVD hvis du kan, avhengig av hvor mye video du har.