Hvordan lage en Counter Strike Source Hjemmeside

Hvordan lage en Counter Strike Source Hjemmeside


Opprette en nettside om "Counter Strike Source" er en flott måte å drive spillere til klanen din server. Mange nye servere har en hard tid å få spillerne til å koble regelmessig, noe som er grunnen til at de fleste spillere besøke etablerte servere. Gi tips, strategier og tutorials om "Counter Strike Source" for å etablere verdi for ditt nettsted besøkende. Spillere som finner materialet nyttig er ivrige etter å møte deg i spillet.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for web hosting. Eksempler på web verter inkluderer Hostgator og Wordpress.

2 Installer et content management system. Logg inn på din web host programvare styringsverktøy for å installere CMS av ditt valg.

3 Endre nettstedets standard tema. Klikk på "legg til nytt tema" linken under "utseende" -kategorien.

4 Installer plug-ins. Plug-ins legge til eller endre eksisterende funksjoner på ditt nettsted. For eksempel, de "Aksimet" plug-in blokker spam kommentarer.

5 Legg til innhold på nettstedet ditt., Klikk "Legg til side" eller "legg til innlegg" i administrasjonspanel. Legg informasjon om "Counter Strike Source" klanen. Vise en scrimmage tidsplan, samt informasjon om serveren. Hvis du er vert for andre spill, bør du legge inn disse også. gir også kontaktinformasjon, i tilfelle noen ønsker å bli med i klanen.

Hint

  • Betalt web verter ha nytte av slik toppnivådomener (for eksempel eksempel.com, som apposed til yourwebsite.example.com). Gratis web verter kan begrense mengden data du kan bruke per måned. Noen kan også være vert for sine egne annonser på ditt nettsted. Det er opp til deg å bestemme hva som er best for ditt nettsted.