Hvordan lage en Damask mønster med Photoshop

December 9 by admin

Damask mønstre er stiliserte, repeterbare mønstre ofte brukt i tekstiler og klær. Hvis du arbeider på et prosjekt som krever en damask mønster som bakgrunn for en webside, annonse eller flyger, kan du kjøpe en for bruk. Men for å få noe som er unikt din, må du utforme den. Hvis du har tilgang til Adobe Photoshop, kan du enkelt bruke sine verktøy og funksjoner for å lage din damask mønster.

Bruksanvisning

1 Start Photoshop programmet. Velg "File" fra menyen og velg "New". I dialogboksen som vises, angir bredden og høyden du ønsker for mønster, som vil avhenge av prosjektet. Gjør "Bakgrunn Innhold" transparent og klikk "OK."

2 Gå til "Lag" panel og klikk på "Nytt lag" -knappen. Deretter drar du en guide fra linjalen til venstre for lerretet til midten av lerretet.

3 Velg "Custom Shape" verktøy fra verktøylinjen. I forhåndsinnstillingene fra toppen, velg en "Shape", slik som en stjerne av en blomst. Tegn denne venstre side av lerretet, selv om du kan tillate noe overlapping. Velg forskjellige figurer og bruke dem til å fortsette å tegne mønsteret. Bruk "Paintbucket" verktøyet for å fylle figurer med farge.

4 Velg "rektangel" verktøyet og bruke den til å velge riktig side av lerretet. Klikk på "Slett" for å fjerne eventuell overlapping fra venstre side.

5 Hold nede "Ctrl" -tasten og klikk på forhåndsvisnings på mønsteret i "Lag" panelet for å velge det. Under "Edit", velg "Copy" og deretter "Lim inn."

6 Velg "Edit" fra menyen og velg "Transform". Fra alternativene, velger du "Flip Horizontal". Bruk "Move" verktøyet for å plassere snudd kopi på høyre side av bildet. Lagre arbeidet ditt.

Related Articles