Hvordan lage en dobbeltsidig Tabell Tent i Word

En tabell telt er en type foldet kort som kan stå oppreist på et bord, som et telt. En dobbeltsidig tabellen telt er et telt kort trykt på både innsiden og utsiden, så når leseren åpner kortet er det en melding som vises på innsiden. Tabell telt er populære som plassholdere for gjester eller som dekorasjon på en kappe. Du kan bruke Microsoft Word til å lage en tosidige bord telt ved å laste ned et telt kort mal tilgjengelig fra Microsoft Office Online.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Word.

2 Klikk på "Office" -knappen øverst i venstre hjørne, deretter "Ny".

3 Klikk for å plassere markøren i "Søk Microsoft Office Online for en mal."

4 Skriv "table telt" i tekstfeltet, og trykk "Enter".

5 Klikk for å velge "Table Telt," klikk "Last ned" knappen. Denne malen vil skape to bord telt på ett enkelt ark med kartong.

6 Marker teksten i malen, og trykk "Delete" for å slette tekst. Skriv inn i tekstmeldingen du vil skal vises på utsiden av tabellen telt kortet.

7 Klikk på "Sett inn" -kategorien i båndet menyen, klikk på "Picture" eller "Clip Art" for å sette inn et bilde, logo eller utklipp bilde.

8 Klikk på "Office" -knappen, deretter "Lagre som". Skriv inn et navn for den lagrer filen og klikk for å velge et lagringssted. Klikk på "Lagre" -knappen.

9 Fjern eventuelt papir fra skriverens papirskuff. Sett inn et enkelt ark med kartong i papirskuffen.

10 Klikk på "Office" -knappen, deretter "Skriv ut". Velg skriveren i "Name" drop-down menyen, klikk "OK" for å skrive på utsiden av tabellen telt.

11 Bytt ut teksten i malen med meldingen du vil skal vises på innsiden av kortet. Slett noen logoer eller utklipp du ikke vil skal vises på innsiden av tabellen telt.

12 Klikk på "Office" -knappen, deretter "Lagre som". Skriv inn et nytt spare navn, forskjellig fra den forrige lagre navn og klikk på "Lagre".

1. 3 Sett trykt kartong ark tilbake til skriverens papirskuffen med utskriftssiden i en retning som vil hindre at det blir skrevet over når papiret går gjennom skriveren. For skrivere hvor papirmagasinet ligger på toppen av skriveren, eller en "rett papirbane" skriver, plasserer kartong ark med utskriftssiden ned. For skrivere hvor papirmagasinet er plassert i fronten av skriveren og hver side er snudd under trykkeprosessen, plasserer kartong med utskriftssiden opp.

14 Klikk på "Office" -knappen, deretter "Skriv ut". Klikk på "OK" -knappen for å skrive ut på innsiden av tabellen telt, noe som resulterer i to tosidige bord telt kort.

15 Skjær det trykte papir på langs med saksen, etter den stiplede linje, for å skille de to trykte tabell telt.