Hvordan lage en DOS Boot partisjon

Hvordan lage en DOS Boot partisjon


Opprette en oppstartspartisjon DOS er en god måte å sørge for at du vil fortsatt kunne bruke datamaskinen hvis noe går galt med operativsystemet. En partisjon er en del ledig plass på harddisken som er satt til side, i hovedsak i nødstilfeller. Hvis operativsystemet nekter å laste, kan du starte opp i oppstartspartisjonen DOS og utføre en systemgjenoppretting. Du kan lære å lage en oppstartspartisjon DOS ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Laste inn i en DOS-ledeteksten. Du kan gjøre dette ved å velge "Kjør" fra "Start" -menyen og skrive "cmd" i boksen som vises. Når du er ferdig, trykk "Enter" på tastaturet.

2 Type "fdisk", uten anførselstegn, inn i DOS-ledeteksten. Når du har gjort dette, slå på "Enter" -tasten på tastaturet.

3 Strike "Y" -tasten på tastaturet når du blir spurt om du vil aktivere støtte for store disker.

4 Følg meldingen som vises. Ved dette punktet, MS-DOS vet nøyaktig hva du prøver å gjøre. En forespørsel vises - i prinsippet det samme en standard installasjonsveiviser at du følger når du installerer programmer på datamaskinen - for å veilede deg gjennom resten av prosessen. Bare følg instruksjonene i meldingen, og du vil ha opprettet en oppstartspartisjon MS-DOS.