Hvordan lage en DVD med AVI Video

January 14 by admin

Hvordan lage en DVD med AVI Video


Lage en DVD med AVI video, eller brenne en AVI fil til en DVD, er en mulighet til å lage en DVD som kan bli sett på en TV eller en datamaskin. AVI (Audio Visual Interleave) er en multimedia filtype opprettet av Microsoft. En AVI-fil lagrer komprimert lyd og videoinnhold for avspilling på en DVD-spiller. AVI-filer er som regel større enn Windows Media Video (WMV) filtyper, som er vanlig på Internett. På grunn av filstørrelsen forskjellen, en AVI gir et skarpere bilde enn en WMV når kringkastes på TV, så en AVI er den foretrukne metoden blant kringkastere som skaper en DVD for avspilling.

Bruksanvisning

1 Koble til AVI kilde, for eksempel et videokamera, til datamaskinens audio-video capture card. Erobringen kortet er vanligvis på baksiden av datamaskinen og har ett eller flere av følgende tilkoblinger: koaksial, RCA, S-video, USB og Firewire.

2 Fang råmaterialet ved hjelp av en lyd-programvare for videoredigering. De fleste datamaskiner leveres forhåndslastet med minst en grunnleggende audio-video redigering programvare.

3 Importer råmaterialet til en audio-video redigering programvare.

4 Plasser råmaterialet på storyboard og redigere til et endelig produkt ved hjelp av lyd-programvare for videoredigering.

5 Lagre den ferdige filen som en AVI til harddisken på datamaskinen. harddisk på datamaskinen bør ha minimum 100 gigbytes for videoredigering og lagring.

6 Velg "Output AVI til DVD." Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, utgang AVI til datamaskinens harddisk og bruke en DVD-programvare til utgang til DVD.

7 Importer AVI fil fra datamaskinens harddisk ved hjelp av DVD-programvare.

8 Angi AVI output kilde, som skal være en bestemt mappe på harddisken på datamaskinen.

9 Velg "Lag DVD". Tilpassede alternativer er tilgjengelige når du oppretter DVD, men i de fleste tilfeller, blir standardinnstillingene anbefales.

10 Velg "Utgang til DVD." Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan du bruke en DVD brenner programvare.

11 Velg "Output fil eller mappe til DVD eller CD" med DVD brenner programvare.

12 Velg kilden fra harddisken på datamaskinen. Velg DVD-Rewritable-stasjonen som betegnelse. Betegnelsen er vanligvis DVD-Rewritable-stasjonen som standard.

1. 3 Velg "Start"; Dette kan være merket "Burn" eller "Build". Dette starter prosessen med å plassere AVI fil på DVD for avspilling. Tiden varierer avhengig av filstørrelsen og datamaskinens hastighet.

Hint

  • DVD-R er tilgjengelig i ulike størrelser. En 4,7 gigabyte DVD-R vil holde 120 minutter.

Related Articles