Hvordan lage en DVD spiller bilder på TV

Deling av digitale bilder på Internett er en populær måte å inkludere familie og venner i de viktige øyeblikkene i livet ditt. Men hvis din venn eller slektning ikke vet mye om internett eller ikke har tilgang til Internett, kan du likevel dele dine bilder ved å brenne bilder til en DVD som han kan spille i en DVD-spiller. Takk til iDVD på Macintosh og Windows DVD Maker på PCer, er denne oppgaven ikke så komplisert.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom DVD i datamaskinens DVD-stasjon, og åpne DVD brenner program. På en Mac, bruker iDVD og fortsetter til trinn 2; på en PC, kan du bruke Windows DVD Maker og hoppe til trinn tre.

2 Klikk "Opprett et nytt prosjekt," og velg et tema ved å klikke på "Temaer" -knappen nederst på skjermen og klikke på en av listen over temaer som vises.

3 Klikk på "Legg til" og deretter "Legg til lysbildeserie" (iDVD) eller "Add Files" (Windows DVD Maker).

4 Velg filene du ønsker å inkludere i lysbildefremvisningen. I iDVD, gjøres dette ved å dra bilder fra "Bilder" -panelet. I Windows DVD Maker, gjøres dette ved å klikke på filene og klikke på "Legg til" og deretter "Next" i nedre venstre hjørne.

5 Legg musikk til lysbilde, hvis du vil ha et lydspor. I iDVD klikk på "Audio" øverst i Medier-panelet, og dra den valgte sangen til høyttalerikonet, som ligger nær bunnen av skjermen. I Windows DVD Maker, klikk på "Lysbildefremvisning" og deretter "Legg til musikk." Velg din sang, deretter "Legg til".

6 Klikk på "Burn" knappen. I iDVD, dette ser ut som et kamera blender som endres til en glødende atomavfall symbolet når du klikker på en gang, så begynner å brenne når du klikker en gang til. I Windows DVD Maker, er det rett og slett merket "Burn".

Hint

  • DVD-brennere noen ganger generere feil når du brenner på sitt høyeste hastigheter, så sjekk "Alternativer" eller "Innstillinger" -delen av programmet og endre brennehastighet hvis du har problemer med å få en lesbar plate.