Hvordan lage en DVD-spiller Region Free for Mac

Hvordan lage en DVD-spiller Region Free for Mac


Som standard er DVD-spilleren i et Macintosh begrenset til å spille av DVDer for regionen der Macintosh ble solgt, akkurat som en kommersiell DVD-spiller er. Endring av maskinvare for å være sonefrie er risikabelt; noen DVD-stasjoner kan ikke endres i det hele tatt, og andre kan bli skadet av forsøket. Det er tryggest og lettest å erstatte DVD Player-programmet som fulgte med Macintosh.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Videolan Client (VLC) programvare fra Videolan nettstedet. Dette er en gratis nedlasting. VLC kan brukes til å se mange forskjellige typer filmfiler, samt DVDer.

2 Åpne "CDer og DVDer" valgpanelet i Systemvalg. Finn innstillingen nederst i panelet, "Når du setter inn en video-DVD:". Hvis du alltid vil bruke VLC for DVDer, velg "Åpne annet program ..." og velg VLC programmet. Hvis du ønsker å bruke DVD-spiller for DVD i din egen region, velg "Ignorer". Dette gjør det mulig å åpne en avspilling programmet manuelt.

3 Sett inn en DVD, og ​​manuelt starte VLC hvis du valgte "Ignore" i trinn 2. Velg "File"> "Open Disc" for å spille av DVD. VLC er utformet som en multiregion spiller, og vil spille DVDer fra en region uten restriksjoner.