Hvordan lage en DVI-til-RCA komponentkabel

Mange nyere datamaskiner og bærbare datamaskiner bruker DVI-porter for å koble til projektorer og skjermer (versus en VGA-port). Hvis du ønsker å koble den nye datamaskinen (enten Mac eller PC) til en stor TV-skjerm, må du konvertere DVI-port til en RCA video-utgang. Heldigvis utføre denne konverteringen tar ikke lang tid og kan gjøres uten mye kunnskap om datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Koble DVI-til-RCA video adapter til DVI-porten på datamaskinen. Adapteren kan ha stramme skruene rundt DVI-tilkobling. Det er en god idé å feste disse skruene stramme å lage en sikker lås.

2 Koble enten en gul kabel eller S-Video-kabelen til RCA siden av adapteren (avhengig av hva adapteren side er). Hvis det er en gul port, må du koble den gule RCA-kabel, men hvis det er en liten sirkulær port med flere små hull for kabel pinner, må du koble S-Video-kabelen til det.

3 Koble enten den gule RCA-kabel eller S-Video-kabelen til riktig videoporten på TV. Slå på TV og trykk på "Video" -knappen på enten TV eller fjernkontrollen.

4 Fjern DVI-til-RCA adapter etter at du har fullført det du trenger å gjøre. Sørg for å skru festeskruene før trekke på adapteren. Å ikke gjøre dette kan føre til skade på enten adapteren eller selve datamaskinen.