Hvordan lage en eBay Auction Oppføring

Du har besluttet å selge et element på eBay. Når du har registrert som en eBay-bruker, er det eneste igjen å gjøre for å skape en eBay auksjon liste og se på anbudsprosessen. Følg disse trinnene for å opprette en eBay auksjon notering.

Bruksanvisning

1 Besøk eBay nettsted.

2 Klikk på "Selg" linken, som ligger på toppen av eBays hjemmeside.

3 Plukk den type auksjon du ønsker. Den "selge varen" siden gir deg tre alternativer. Du kan selge en vare på auksjon (dette er det vanligste alternativet), selge til en fast pris eller annonsere din eiendom. Klikk på "Fortsett" når du har valgt et alternativ.

4 Velg kategori og underkategori for den varen du selger. Hvis det er flere underkategorier, vil eBay gi deg muligheten til å velge blant dem. Sørg for å velge en kategori i hver liste før du klikker "Fortsett".

5 Gi litt mer informasjon. Den "beskriver elementet Side" er der du vil gi en tittel og beskrivelse av varen du selger. Når du er ferdig, klikk på "Fortsett".

6 Hold detaljene kommer. Den "Gi Bilder & Element Details" skjermen er der du gir detaljene i auksjonen, fra varigheten og starttid til prisen på varen. Vær konkret og legge til et bilde, hvis det er mulig. Klikk deretter på "Fortsett".

7 Får betalt. "Enter Betaling og frakt" side er der du vil gi detaljer om hvordan elementet vil bli betalt for, fraktprisen og hvordan den vil bli sendt. Når du er ferdig, klikk på "Fortsett".

8 Sjekk ditt arbeid. "Review & Send" side kan du forhånds oppføringen før du er ferdig. Hvis du er fornøyd med hvordan ting ser ut, klikker du på "Submit Listing».

Hint

  • Før oppføringen, sjekke inn fraktkostnadene for varen du selger.
  • Ved hjelp av HTML i "Beskrivelse" boksen vil virkelig sprite opp oppføringen.
  • Ved hjelp av bilder i auksjoner gjør dem mer vellykket.
  • Se deg rundt eBay før notering. Hvis du listen element feil måte, kan du ha problemer med å selge den.