Hvordan lage en elektronisk signatur for å bruke i Word-dokumenter

Legge til en digital signatur i et dokument er som å legge et segl med ditt navn på den. Hvis noen ønsker å redigere dokumentet, kan de bryte forseglingen, men dette vil fjerne den digitale signaturen og gjøre det klart at den redigerte versjonen av dokumentet ikke har blitt vurdert eller godkjent av deg. Microsoft Word er et grensesnitt som du kan raskt utstyre et dokument med en signatur for å hindre uautorisert tukling.

Bruksanvisning

1 Åpne dokumentet du vil logge på Word.

2 Klikk på "Office" -knappen øverst til venstre på skjermen, og klikk deretter på "Klargjør" og velg "Legg til en digital signatur."

3 Klikk "OK" for å bruke standard Microsoft digital signatur, eller klikk på "Signatur tjenester fra Office Marketplace" for å søke etter alternative signaturer. For nesten alle formål, vil standard signatur være tilstrekkelig - søk Office Market bare hvis du vil være helt sikker på at signaturen vil være rettskraftig i et bestemt land.

4 Klikk på "Change" knappen for å endre bruker-IDen som du ønsker å signere dokumentet, hvis logget inn ID er utilfredsstillende. Beskriv hensikten med signaturen i tekstboksen, og klikk "Sign" å låse dokument og ferdigstille signatur.