Hvordan lage en Etsy Banner med MS Paint

Du kan lage en grafisk bilde som skal brukes som et banner eller produkt bilde i en Etsy butikken med et bilderedigeringsprogram. Flere high-end, proprietære programmer er tilgjengelig for å tegne og skape bilder, for eksempel Adobe Photoshop og Fireworks. Men Windows-brukere allerede har en rudimentær grafisk editor installert som standard sammen med operativsystemet. Microsoft Paint følger med alle versjoner av Windows, og gjør det mulig for brukeren å lage grafikk som skal brukes på nettet.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen, klikk på "Alle programmer."

2 Klikk på "Tilbehør" alternativet, klikk på "Paint" oppføring for å åpne Microsoft Paint. MS Paint åpnes med et tomt lerret.

3 Tegn bilder på lerret ved hjelp av "Pen" eller "Pencil" verktøyet på verktøylinjen øverst bånd. Klikk på verktøyet, og trekke i lerretet for å lage dine kunstverk. Klikk på en "Shape" ikonet, klikk deretter inne lerretet. Klikk på venstre museknapp, og hold knappen. Dra markøren til et annet sted på lerretet for å lage den valgte form på lerretet. Klikk på "Color 1" -ikonet på toppen navigasjonsbåndet for å endre fargen på tegneverktøyet, eller klikk på "Color 2" -ikonet på båndet for å endre fargen på bakgrunnen. Når du er fornøyd med grafikken, lagre filen som en web-vennlig grafisk filtype.

4 Klikk på "Paint" på menylinjen, og klikk deretter på "Lagre som".

5 Klikk på "Lagre som type" drop-down boksen, og klikk deretter enten JPEG (JPG), GIF eller PNG-fil type.

6 Skriv inn et navn for den nye grafikkfilen i "File Name" input-boksen, og klikk på "Lagre" -knappen. Banneret er nå opprettet.