Hvordan lage en Facebook Tab utilgjengelig inntil Likte

For å gjøre en Facebook-kategorien utilgjengelig inntil likte krever en spesiell Facebook Markup Language (FBML) kode plassert rundt innholdet du ønsker å skjule fra besøkende. Du bør ikke bruke FBML tag for å skjule sensitiv informasjon, som siden er fortsatt fullt avgis til nettleseren når lastet. Men dette er en effektiv metode for å få folk til å "Like" siden din, og deretter belønne personen ved å avsløre tidligere skjult innhold.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-dokumentet for fanen i en tekst eller HTML editor. Hvis du bruker en Facebook-app som lar deg redigere HTML og FBML kode i kategorien, og deretter gå til den fanen i en nettleser i stedet og begynne å redigere den.

2 Finn innholdet du ønsker å skjule fra ikke-fans. Alternativt, skriv eller sett nytt innhold i redigeringsprogrammet du vil i utgangspunktet forblir skjult.

3 Gå til linjen over innholdet og skriv inn følgende FBML tag:

<Fb: synlig til tilkobling>

4 Gå til den siste linjen av innholdet og skriv den avsluttende koden:

</ Fb: synlig til tilkobling>

5 Lagre dokumentet eller fane. Hvis du redigerer på datamaskinen, og deretter laste den opp til din hosting server. Innholdet i kategorien er nå skjult fra ikke-fans som besøker Facebook-side.

Hint

  • På samme kategorien, kan du skrive en melding eller sette inn et grafisk bilde som oppfordrer besøkende til å klikke på "Like" knappen øverst på siden for å avdekke det fulle innholdet på den siden. Hvis du gjør dette, plasserer den meldingen eller grafikk utenfor "<fb: synlig-til-tilkobling>" tags.