Hvordan lage en Fan Video

Hvordan lage en Fan Video. En vifte video er en fin måte å vise frem din kreativitet og kjærlighet for et show eller film. Fans sette sammen sine favorittscener og sett dem til musikk. En annen type fan video krever selve filmingen; folk opptre som bestemte tegn og disse klippene er også satt til musikk. Så videoene er lastet opp på Internett for å dele med andre som liker det samme programmet eller filmen. Følg disse trinnene for å lage din egen fan video.

Bruksanvisning

1 Sørg for at du har nødvendig utstyr. Du må ha evne til å laste opp TV-programmer eller filmer til din datamaskin og en video-redigering program. Hvis du er taping dine egne klipp, trenger du et videokamera. Redigering programmet vil tillate deg å klippe og redigere video-opptakene fra showet eller kameraet og sette klippene sammen.

2 Bestem hvilke TV-program eller film du vil funksjonen i din fan video. Hvis du bruker scener fra en faktisk programmet eller filmen, vil du åpenbart må være i stand til å få tilgang til det å laste den opp til datamaskinen.

3 Lov delen. Hvis du er interessert i å filme dine egne scener, lage en tomt for videoen. Deretter forberede skript, kostymer og sminke. Få noen venner eller familie til å handle i scenene.

4 Bestem temaet. God fan videoene har en overordnet tema. For eksempel kan du fokusere på en fremtredende forhold mellom to karakterer eller har noen av de morsomste øyeblikkene i programmet eller filmen.

5 Velg scener fra TV-program eller film som passer godt med temaet, og deretter velge en sang å gå sammen med videoklippene. Du trenger en sang som maskene godt med temaet og gjør video morsomt å se.

6 Last opp din fan video til en video deler website når den er ferdig.