Hvordan lage en fancy banner for ditt eget nettsted

Hvordan lage en fancy banner for ditt eget nettsted


Du kan lage en web banner med nesten alle bilderedigeringsprogram. Det tar bare noen få minutter, selv om du har ingen erfaring overhodet. Og det er en fin måte å annonsere din nettside, eller for å gjøre viktige kunngjøringer i ditt eget nettsted eller utover. Så lenge meldingen er fengende og enkel, folk vil se og reagere. Denne guiden vil hjelpe deg å gjøre en fancy banner for nettstedet ditt ved hjelp av Adobe Photoshop.

Bruksanvisning

1 Gå til Photoshop "Fil" -menyen og opprette en ny fil med dimensjonene 468 x 60 piksler. Dette er standardstørrelsen for en full web banner. Din oppløsning bør være 72 piksler per tomme og fargemodus skal være RGB.

2 Åpne bildet du vil bruke i din web banner. Bruk markeringsverktøy i verktøykassen til venstre på skjermen for å velge den delen av bildet du ønsker å bruke. Klikk på "Edit" -menyen og klikk på "Kopier".

3 Gå tilbake til banneret. Klikk på "Edit" -menyen og klikk på "Lim inn." Dette limer den markerte delen som et nytt lag i bannerbildet.

4 Høyreklikk på den innlimte delen og klikk på "Free Transform" for å endre størrelse eller retning.

5 Gå til "Image" menyen for å endre lysstyrke, kontrast eller fargebalanse av dette bildet. Tilsvarende, gå til "Filter" -menyen for å bruke effekter.

6 Skriv på banneret ved hjelp av "Text" funksjonen på din verktøykasse. Rediger font, størrelse og farge på tekst ved hjelp av alternativene ruten under menylinjen.

7 Gå til "Fil" -menyen og lagre filen som en .jpg bruke "Save for Web & Devices" -funksjonen.

Hint

  • Bruke enkle, iøynefallende farger og grafikk. Jo enklere banner er, jo lettere vil det være å forstå.
  • Bruk så få ord som du kan for å formidle budskapet.
  • Bruk representative grafikk for ting. For eksempel ikke en blomst ikke trenger å være et fotografi. Det kan være en enkel tegning av en. Disse symbolene representerer alle av en gitt kategori av ting.