Hvordan lage en filmstripe Collage i Adobe Photoshop Lightroom

Hvordan lage en filmstripe Collage i Adobe Photoshop Lightroom


Dagens digital-grafisk programvare gjør det enkelt å vise frem bilder av ditt spesielle arrangement i en endeløs rekke kreative måter. Sette en serie fotografier i en gammeldags filmremse collage er en fantastisk retro måte å forberede en utstilling som vil glede både gamle og unge. Med Adobe Photoshop, er det relativt enkelt å gjøre. Velg og prep bildene du vil bruke i filmstripe collage og du vil finne denne digitale oppgaven til en lek.

Bruksanvisning

1 Last ned en filmstripe mal fra Internett. Tegning en selv er svært tidkrevende, mens mange på nettet er enkel og lett å bruke. Gjør et prosjekt fil og lagre nedlastingen på denne filen mappen.

2 Åpne filmstripe kanter i Photoshop og velg det indre av filmen rammen. Kopiere den og deretter åpne som et nytt bilde. Legg merke til størrelsen på dette bildet. Du trenger denne størrelsen for å avgjøre om du blir nødt til å krympe eller forstørre bildene for å få dem til å passe inn i rammene.

3 Åpne alle bildene som du ønsker å vise i collagen. Kopiere og lime dem som et nytt bilde, lagre dem til prosjektmappen. Åpne kopier og endre størrelse på dem til rammen spesifikasjoner.

4 Åpne en ny fil, slik at det er litt større enn størrelsen av hele filmremsen bildet. Lag et nytt lag. Åpne filmremsen bildet og kopiere den. Lim filmremsen bildet som et nytt bilde på toppen av det nye laget.

5 Bruk skyvekontrollen for å lette gjennomsiktigheten av film strip. En etter en, åpne projisere bilder og kopiere bilder til bakgrunnslaget av bildet hvor de vil skyve under filmremsen bildet. Juster dem til der du ønsker, ett om gangen.

6 Tilbakegjennomsiktigheten for filmremsen lag, sette den tilbake til det normale. Lagre dette bildet som et lag, og du er ferdig.