Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen

Verktøylinjen øverst i nettleseren Firefox gjør det enkelt å få tilgang til vanlige funksjoner med et klikk med musen; kan imidlertid denne verktøylinjen ikke inneholder alt du trenger. Heldigvis kan du enkelt lage din egen verktøylinje og legge til eventuelle nødvendige knapper til det. Disse prosedyrene bruker Firefox 3.0.10 under Windows XP. Detaljer varierer i henhold til nettleserversjon og operativsystem.

Bruksanvisning

1 Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen

Høyreklikk på verktøylinjen øverst i Firefox samtidig unngå noen knapper. Verktøylinjen pop-up vises.

2 Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen


Klikk på "Tilpass" alternativet. Den "Tilpass verktøylinje" vises.

3 Juster vises verktøylinjen ved å velge et alternativ i "Show" drop-down menyen nederst til venstre i vinduet. Dette eksempelet bruker "ikoner og tekst" for å vise både ikon og tekst til hver knapp.

4 Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen

Klikk på "Legg til verktøylinjen" -knappen. "New Toolbar" dialog vises.

5 Skriv inn et navn for den nye verktøylinjen. Dette eksempelet bruker navnet "Eksempel". En blank verktøylinjen vises i Firefox under den øverste verktøylinjen.

6 Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen

Dra ikonene du trenger fra "Tilpass verktøylinje" vinduet på den nye verktøylinjen. Så lenge vinduet er åpent, kan du flytte knappene rundt i den nye verktøylinjen. Slik sletter du en knapp, drar du den fra verktøylinjen tilbake til "Tilpass verktøylinje" -vinduet.

7 Hvordan lage en Firefox-verktøylinjen


Klikk på "Ferdig" -knappen.

8 Høyreklikk på verktøylinjen øverst i Firefox for å vise verktøylinjen pop-up for å skjule verktøylinjen. Klikk på navnet på verktøylinjen for å fjerne sin hake. For å vise verktøylinjen, klikker du på navnet for å legge en hake.