Hvordan lage en Flash Character Se Angry

Hvordan lage en Flash Character Se Angry


Adobe Flash er et program som brukes til å lage bevegelige animasjoner og innhold som kan være uttrykks samt lage en nettside eller video mer visuelt tiltalende for betrakteren. Programmet har et utvalg av verktøy du kan bruke til å lage figurene dine unike og gi dem et liv på egen hånd. Å gjøre en Flash karakter ser sint er et spørsmål om å observere hvordan sinne er portrettert i det virkelige liv eller i tegneserier eller tegninger, og deretter etterligne de samme attributtene som bruker verktøylinjen Adobe.

Bruksanvisning

1 Konverter alle funksjonene på din karakter til symboler. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på hver lagdelt objekt og velge "Convert to Symbol".

2 Bruk "Timeline" verktøy for å gi den grafiske en levetid. Høyreklikk på antall rammer ønsket, og velg "Sett inn Keyframe" fra drop-down boks. Flash vil da lage kopiert rammer av grafikken. Å bare gjøre et tegn vises sint, trenger du ikke mer enn ti rammer.

3 Lagre og merke hver funksjon ved sitt navn (for eksempel høyre øye, venstre hånd) på tidslinjen. Du kan gjøre dette ved å høyreklikke på hvert symbol og velge «Distribuer til Layers" på rullegardinmenyen. Flash vil da lage en liste over hver funksjon på Ramme 1 av tidslinjen din.

4 Kopier Frame 1 til alle andre rammer. Deretter går du til hvert bilde og endre spesielle egenskaper for å vise tegnet gradvis å bli sint. For eksempel kan du endre hudfargen til å vises en mørkere nyanse av gult i hver ramme før det til slutt blir rød. Du kan også lage øyenbryn, hender presse sammen og andre indikatorer på sinne ved hjelp av denne metoden.

Hint

  • Den endelige rammen skal vise toppen av karakterens sinne, som også bør invitere de mest kreativitet fra din side. Bruk den siste rammen for å legge til nye elementer, slik som røyk som kommer fra ørene eller flammer i elevene, for å legge til en sjokkerende effekt til din karakter.