Hvordan lage en Flash Drive en Recovery Disk

Hvordan lage en Flash Drive en Recovery Disk


Windows-brukere har lenge hatt muligheten til å bruke optiske plater som CDer og DVDer for systemgjenoppretting. Plater, men er fysisk store, lett skadet og, kanskje viktigst, relativt treg når det gjelder å lese og skrive data. Det er derfor informasjonsteknologi fagfolk har tatt for å bruke små minnepinner for sine installasjon og utvinning behov. Flash-stasjoner er mindre, mer holdbare og mye raskere enn plater, noe som gjør dem ideelle for stressende prosessen med å reparere ødelagte data.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Microsofts "Windows 7 USB / DVD Download Too.l" Dette programmet er det eneste formålet er å kopiere Windows installasjonsfilene til en flash-stasjon og deretter gjøre det oppstartbar. Når flash-enheten er oppstartbar, kan det både installere Windows og reparere eksisterende Windows-installasjoner.

2 Kjør verktøyet og klikk på "Browse" -knappen for å åpne en standard fil-valgmenyen. Naviger til Windows 7 Installasjon ISO og dobbeltklikk på den. ISO er en eksakt kopi av innholdet i Windows 7 DVD. Hvis du har kjøpt Windows 7 på nettet, er ISO-filen du lastet ned. Hvis du har kjøpt Windows 7 fra en butikk, må du først opprette en ISO av Windows 7 DVD med en plate-redigeringsprogram som CloneDVD, Trolldommen eller Daemon Tools, alle tilgjengelige for gratis online.

3 Klikk "Next", velg deretter "USB-enhet" alternativet.

4 Velg flash-stasjonen du ønsker å bruke for systemgjenoppretting fra rullegardinmenyen, og klikk deretter på "Start kopiering" og vent til verktøyet for å fullføre konfigurasjonen av stasjonen. Når det er gjort, vil stasjonen være i stand til å reparere skadede Windows-installasjoner og med installere nye kopier av Windows.