Hvordan lage en Flash Photo Gallery med klikkbare miniatyrbilder og lysbildefremvisning Bruke SWiSHmax

Hvordan lage en Flash Photo Gallery med klikkbare miniatyrbilder og lysbildefremvisning Bruke SWiSHmax


SWiSHmax er en lett-å-bruke program for å lage Flash-animasjon og dynamisk interaktivt innhold. Prosessen med å lage Flash-innhold i SWiSHmax er ganske grei, og krever ikke at du vet hvordan du gjør script handlinger. Dette gjør det mulig for mange mennesker som ikke er eksperter å lage Flash webinnhold. For eksempel, hvis du ønsker å lage en SWiSHmax lysbilde besøkende kan samhandle med, er dette lett å gjøre.

Bruksanvisning

1 Klikk på snarveien på skrivebordet for å starte SWiSHmax. I åpningsdialogruten, klikker du på "Standard".

2 Velg scenen (lerret) og deretter gå til "Properties" panel øverst til høyre. Angi bredden og høyden du ønsker for lysbildeserien siden.

3 Velg "Sett inn" fra menyen og velg "Importer bilde». I dialogboksen, finn de bildene du ønsker å fremvise, holder du nede "Ctrl" -tasten for å velge de du ønsker og klikk "Åpne".

4 Du vil se bildene alle vist i et eget lag i tidslinjen på toppen. Gå til tidslinjen og flytte bildene på tidslinjen, slik at de blir forskjøvet etter hverandre. På denne måten når ett bilde slutter, begynner den neste.

5 Velg "File" fra menyen og velg "Export". Fra alternativene, velger du "Projector EXE." I dialogboksen som åpnes, navnet på filen og velg hvor du vil lagre til. Klikk "Lagre" og SWF-filen vil bli opprettet.