Hvordan lage en Flashpoint Presentasjon

Hvordan lage en Flashpoint Presentasjon


Flashpoint er en presentasjon opprettelsen program produsert av pølse Tools; det tillater deg å lage digitale presentasjoner til bruk på et nettsted. Flashpoint er lik i funksjonalitet til programmer som Keynote og tilbyr et brukergrensesnitt som minner om at av Microsoft PowerPoint. Presentasjoner er skapt ved å kombinere lysbilder i kronologisk rekkefølge for å danne et lysbilde dekk. Lysbilder i kortstokken bruke en kombinasjon av grafikk og tekst for å levere meldinger til publikum. Flashpoint genererer en SWF-fil for hver presentasjon, slik at det å spille i hvilken som helst nettleser som Flash movie.

Bruksanvisning

1 Besøk nedlasting nettsted for søknaden. Klikk på "Last ned" linken og velg deretter hvor du vil lagre filen.

2 Dobbeltklikk programfilen og følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen.

3 Klikk på "Start" -knappen, velg "Alle programmer" og deretter "Flashpoint 1.5" for å starte programmet.

4 Klikk "Fil" og velg deretter "Ny presentasjon" for å begynne å lage en ny kortstokk. En blank dekk lysbilde vises i midten av skjermen.

5 Klikk på "Skrift" verktøyet til å merke tekst for lysbildet. Plasser musen hvor som helst på lysbildet, og klikk deretter for å begynne et tekstfelt. Skriv inn tekst for det første lysbildet, inkludert tittelen på presentasjonen, dato og ditt navn. Trykk "Enter" for å skille tekst for linje.

6 Gjenta trinn 5 for å legge til tekst i gjeldende lysbilde og fremtidige lysbilder. Bruk "Edit" og "Font" menyer å velge ulike stiler av tekst for presentasjonen.

7 Klikk Fil, velg "New" og klikk "Slide" for å legge til et annet lysbilde til dekk da. Hver side som du legger er plassert bak det forrige lysbildet som du har lagt til dekk.

8 Klikk på "image" ikonet, som ligner en liten landskapet, og deretter navigere til plasseringen av bildet du ønsker å legge til. Klikk på "OK"; bildet vises på lysbildet. Klikk på bildet og ordne det på lysbildet til din smak. Endre størrelsen på bildet ved å klikke og dra den firkantede prikker på hjørnene eller sidene av bildet.

9 Gjenta trinn 5 til trinn 8 for å legge til flere lysbilder med tekst og bilder til presentasjonen.

10 Klikk på "disk" image å lagre presentasjonen. Velg en plassering på harddisken din som du ønsker å lagre filen. Klikk "Publiser" for å bygge SWF-fil. Flash-filen er lagret på samme stedet der du lagret prosjektfilen.

Hint

  • Flashpoint er bare kompatibel med følgende versjoner av Windows: XP, 98, 200, ME og NT.