Hvordan lage en Flyer for å selge opptakstid

Hvordan lage en Flyer for å selge opptakstid


Hvis du har du eget platestudio, vet du hvor vanskelig det kan være å finne musikere som ønsker å betale deg for opptak. Du kan også ha konkurranse fra andre studioer i ditt område. Det er derfor det er en god idé å lage en flyer for å selge din opptakstid og evner. Du kan henge disse flyers på gitar butikker, CD og platebutikker, kafeer eller andre steder musikere og band har en tendens til å samles.

Bruksanvisning

1 Lær går prisene for å selge opptakstid i ditt område. Dette hjelper deg med å finne en konkurransedyktig pris uten unders selv eller lage en for høy prisklasse for den gjennomsnittlige musiker.

2 Lag en sterk tittel, sentrert i medium og fet skrift, som begynner med navnet på ditt studio. Avstå fra å bruke ord som "best", "billigste" eller noe som ville nedverdige konkurrentene. List en prisklasse for å gjøre leseren føler at du er litt fleksibel og enkel å jobbe med. Noe sånt som "Banana Studio: Opptaks fra $ 15-30 / t, No Minimum Time."

3 Liste noen av opptaksutstyret under tittelen i en mindre skriftstørrelse. Navn opptaksenheten og grensesnitt, sammen med noen av mikrofonene du bruker.

4 List alle andre relevante opplysninger nedenfor utstyret. Noen studioer betalt for oppsett tid, og noen ikke. Navn noen nyttige erfaringer med lokale talenter, og eventuelle grader eller sertifiseringer du måtte ha knyttet til opptak. Fortell hvor lenge du har spilt inn. Hvis du tilbyr tjenester som miksing og mastering, føre dem opp i denne delen, sammen med en grov prisklasse.

5 List ditt navn og nummer, og området av byen studio ligger, sammen med en e-postadresse og en link til litt musikk du har spilt inn (hvis du har en), på bunnen av flyger.

Hint

  • Hold grafikk eller tegninger til et minimum. Utklipp kan se uprofesjonelt hvis den ikke brukes godt.