Hvordan lage en Flyer for My Band i Photoshop

Hvordan lage en Flyer for My Band i Photoshop


Bruk Adobe Photoshop til å lage en promo flyer for bandets neste konsert, for å fremme gruppens identitet eller for å hjelpe deg med å bygge en identitet pakke for å sende til booking-agenter. Se gjennom musikk og musiker magasiner for design ideer. Audition den skrift programvare på systemet for levedyktig valg som kombinerer stil med god lesbarhet. Når du lage din design, ser på det fra en avstand for å se om det formidler essensen av bandets image. Fra start til slutt, kan Photoshop hjelpe deg å lage en flyer som kan kommunisere med eksisterende fans og tiltrekke seg nye.

Bruksanvisning

1 Opprett en ny 300-ppi Photoshop-dokument hvis dimensjoner passer til størrelsen på papiret som du planlegger å skrive ut flyer, minus 1/2 tommer i høyden og i bredden. Med mindre du ønsker å skrive ut dokumentet på større papir og klippe ut det ferdige størrelse fra større ark, måten en utskrift selskap ville gjøre, må du legge igjen en margin for å gjøre ferdig fil kan trykkes på en skrivebordsskriver eller fargekopimaskin. Sett fargemodus av dokumentet for å matche det beste valget for din tiltenkte heten.

2 Åpne en bildefil som inneholder et bilde av bandet ditt. Bruk Photoshop flytteverktøyet til å dra og slippe bilder fra sin opprinnelige filen inn i dokumentet du nettopp opprettet. Lukk den opprinnelige bildefilen etter at du har kopiert bildet.

3 Flytt bildet rundt innenfor grensene i dokumentet til du er fornøyd med måten det er beskåret i filen dimensjoner. Dersom bildet er for stort til å vise så mye av bildet som du vil, åpner du "Edit" -menyen, naviger til "Transform" undermenyen og velg "Scale". Klikk på "Behold Aspect Ratio" linken knappen mellom bredde og høyde felt på alternativlinjen for å sikre at bildet skaleres proporsjonalt. Skriv en bredde eller høyde, eller skalere bildet interaktivt ved hjelp av trans håndtak. Klikk på "Commit Transform" -knappen når du er fornøyd med skalering drift.

4 Plasser en fil som inneholder bandets logo, hvis du har en. Åpne "File" -menyen og velg "sted." Når logoen kommer inn i filen, vil du se transformasjon håndterer rundt sin bildeområdet. Bruk dem til å skalere logoen hensiktsmessig for størrelsen på dokumentet.

5 Hvis du ikke har en logo, eller hvis logoen ikke tydelig bandet ditt navn, typeset navnet med store bokstaver. Aktiver tekstverktøyet i Adobe Photoshop verktøykasse. Sett skriftsnitt, stil, størrelse, anti-aliasing metode, justering og farge på alternativlinjen. Sørg for at skriftsnitt valg koordinerer godt med - eller fyrstikker - typografien i logoen, hvis du har en, og at din type fargebalanser med fargene i bildet. Etter at du har satt din type, bytte til flytteverktøyet og plasser overskrift der du ønsker det.

6 Sett mindre type til å presentere hendelsesspesifikk informasjon, hvis du forbereder din flyger å fremme en kommende gig eller CD-utgivelse fest. Når du har fullført dette flyer design, vil du være i stand til å tilpasse nye versjoner av for fremtidige behov og hendelser, så la din type lag unflattened.

7 Lagre filen i Photoshop naturlige PSD-format. Lagre en kopi i PDF-format, slik at du kan sende den til dine bandmedlemmer for gjennomgang. Sørg for at du skriver ut den endelige versjonen fra en full oppløsning dokument, ikke en nedlastet samplet, komprimerte JPEG-fil.

Hint

  • Å etablere et gjenkjennelig identitet for bandet ditt, lage en flyer stil som du kan tilpasse med hendelsesspesifikke detaljer for hver konsert, og det inkluderer nok plass for type for å tillate annet bruk.
  • For å opprette en alternativ vri på flyger, prøv å legge en "Inverter" justeringslag på toppen av filen.
  • Bruk et band bilde som viser hvert medlem med et instrument, eller en del av en, for å bidra til å bygge anerkjennelse for hvert medlem bidrag.
  • For å opprette en ferie versjon av brosjyren, for å eksperimentere med Photoshop penselverktøyet legge graffiti-stil ornamenter eller drakt detaljer.
  • Hvis bandet har et nettsted, harmon flyger design med din online-identitet.
  • Lagre hver versjon av brosjyren under et nytt navn slik at du ikke ved et uhell overskrive den opprinnelige eller en favoritt midlertidig versjon.