Hvordan lage en Flyer i Word 2007

Hvordan lage en Flyer i Word 2007


Word 2007 gjør det enkelt å lage profesjonelle dokumenter, inkludert flyers. Du har alle slags beslutninger å gjøre, inkludert hva, om noen, grafikk å inkludere og hvor du skal plassere dem, hva fonter å bruke, og generelle utseende. En flyer for et barns parti, for eksempel, ville se mye annerledes enn en flyer for en våkne eller begravelse.

Bruksanvisning

Lag en Flyer

1 Skisser på papir hvordan du vil at flyger å se. For eksempel kan du plassere store teksten øverst, et bilde i midten, og deretter nær bunnen, mindre tekst som beskriver hva den flyger er reklame. Konfigurasjonen kan bli hva du vil.

2 Opprett et tomt Word-dokument. Sett elementene for flyger én etter én. Ikke bekymre deg for formatering av tekst eller bilder ennå, bare sette dem i dokumentet til å begynne med. Sett inn bilder ved hjelp av kommandoene på "Sett inn" fanen i "Illustrasjoner" seksjonen.

3 Formatere tekst avhengig av dine behov og smak. For eksempel, hvis du ønsker de beste noen ord store og fargerike, gjøre dem så. Du kan bruke "WordArt" for å hjelpe med dette, tilgang til det fra "Sett inn" fanen i "Text", eller bare bruke Word grunnleggende skriftstørrelse og farge verktøy i "Skrift" gruppe på "Home" -kategorien. Du kan også velge å rettferdiggjøre tekst til venstre, høyre eller sentrum, ved hjelp av knappene er på "Home" -kategorien i "Avsnitt" -delen.

4 Trykk "Enter" over et element for å flytte den ned og trykker "Backspace" for å fjerne det å prøve for en riktig balanse mellom elementer. Sørg for at det er nok plass mellom bildet og elementene over og under det.

5 Formater noen bilder. Du kan midt dem eller rettferdiggjøre dem til venstre eller høyre, for eksempel ved hjelp av knappene på "Home" -kategorien i "Avsnitt" for å gjøre det, eller trykk "Enter" over dem for å flytte dem ned eller lignende (se trinn 4 ). Du kan også arbeide med dem direkte for å gjøre dem større eller mindre (bare hold musen rundt kantene for å finne redigere håndtak).

6 Klikk på "Page Layout" -kategorien og "Page Bakgrunn" -gruppen, hvor du kan finne sidekanter, vannmerker og side farger for flere alternativer.

7 Avslutt redigering og lagre filen når du er ferdig.

Hint

  • Lagre tidlig og lagre ofte. Noen ganger finner du deg selv å gjøre flere feil beslutninger på rad. Ved å lagre på forskjellige tidspunkter kan du sammenligne tidligere versjoner.
  • Prøv å ikke bruke mer enn to eller tre skrifter og skriftstørrelser på en flyer. For mange farger kan også være tungvint, så kan for mange bilder. Husk at mindre er ofte mer.