Hvordan lage en Flyer Med Tear Offs i Word

Ved hjelp av flygeblad er en effektiv måte å annonsere. Men for å gjøre bråte av eksemplarer av brosjyren gi bort til folk kan bli dyrt og bare poste flygeblad på oppslagstavler er ikke så effektiv som å la folk få viktig informasjon på fingertuppene. Heldigvis er det et tredje alternativ som er kostnadseffektivt, praktisk og effektiv - avrivnings flyer. Denne typen flyer er postet i offentlige områder, men har plass på bunnen hvor folk kan bokstavelig talt rive av viktig informasjon som telefonnumre eller adresser nettside. Du kan lage din egen flyer med tear-offs ved hjelp av Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Åpne et nytt dokument i Microsoft Word og lage design og innhold av hoveddelen av flyer. Hvordan du velger å gjøre dette vil selvsagt avhenge av dine egne preferanser og formålet med flyer, men legger iøynefallende elementer er alltid en god idé. Noen eksempler på ting som vil bli lagt merke til på en flyger kan omfatte bruk av WordArt, inkludert bilder, fargerik grafikk, fet skrift, grenser, spesiell formatering og attraktivt innhold. Prøv å lage din flyger ikke bare skiller seg ut fra resten, men designe det å tvinge folk til å ta affære også.

2 Rull ned til bunnen av siden og sette inn en tabell. I Word 2010, gå til "Insert" -menyen, klikk på "Tabeller" og velg deretter ønskede alternativer for tabellen. For dette formålet, er bare en rad nødvendig og antall kolonner bør tilsvare ønsket antall tear-offs du ønsker å ha på din flyer. Klikk "OK" og tabellen vises. Når det skjer, klikk på hver av cellene og skriv inn ønsket tekst, for eksempel telefonnummer og nettside adresse, i alle de forskjellige cellene.

3 Markere hel rad av celler; deretter gå til "Oppsett" -kategorien under kategorien Tabellverktøy på båndet på toppen av siden og klikk på "Tekstretning" -knappen. Klikk flere ganger for å velge ønsket vertikal tekst orientering.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å lage en flyer med tear-offs fra bunnen av, tilbyr Microsoft gratis maler i denne stilen av flyer fra sitt nettsted (se lenker i Resources).
  • Sørg for å lagre flyger ofte for å unngå å miste noe arbeid.