Hvordan lage en Flyer

Hvordan lage en Flyer


Flyers er vant til å annonsere, for å kunngjøre hendelser, eller for å hjelpe til i søket etter savnede dyr og mennesker. Flyers er en rimelig måte for enhver bedrift å spre ordet om sine produkter og tjenester. Flyers er på våre biler, låst til oppslagstavler, hang på telefonstolper, og sitter i stabler på omtrent alle butikk du kan forestille deg. Hvis du har noe å si eller noe å selge, kan du lære hvordan du oppretter en flyger som vil hjelpe deg å spre nyheten.

Bruksanvisning

Hvordan lage en Flyer

1 Design din flyer. Du kan gjøre dette med Microsoft Word, hvis du har det. Hvis ikke, vil bare om noen tekstbehandlingsprogram gjøre utslaget. Starte et nytt dokument. Flyger vil være 81/2 av 11. Skriv din tekst først. Eksperimentere med skriften du vil bruke, og hvilken størrelse du vil den skal være. Det er lurt å bruke minst 48-punkts størrelse slik at flyer som skal leses fra en avstand. Størrelse skriften slik at tekstlinjene brytes jevnt. Det vil gi flyer et penere, mer eye-tiltalende utseende.

2 Legg utklipp til flyger. Det er lett å gjøre dette i nesten alle tekstbehandlingsprogram. Klikk Sett inn, bla til utklipps du vil bruke, og velg den for å få den satt inn i dokumentet. Utklipp gjør flyger mer attraktivt. Du ønsker ikke folk å plukke flyger opp og umiddelbart kaste den bort. Du ønsker å fange oppmerksomheten deres. Bruk grafikk som visuelt representerer hva flyer handler om. Ikke forfalte det, though. For mange grafikk gjør flyer ser ut som en amatør jobb og vil være en overbelastning på forbrukerens øyne.

3 Bruk en grense. Ikke noe fancy eller overveldende. En enkel kantlinje, eller kanskje en kantlinje med et lite bilde i hvert hjørne vil gjøre flyer mer attraktiv og merkbar uten å gå over toppen.

4 Skriv ut flyer på farget papir. Farget papir skiller seg ut mer. Flyger er mer sannsynlig å bli sett på på farget papir. Velg en farge som ikke gjør det vanskelig å lese brosjyren. Hvis du ønsker å bruke en mørk farge, velger du en lysere skriftfarge. Hvis du har en stor mengde av flyers for å skrive ut, kan en profesjonell skriver være et bedre alternativ. Du bruker mindre blekk og legge mindre slitasje på skriveren.

Hint

  • Gratis utklipp og skrifter er tilgjengelig på nettet (se ressurser).
  • Lagre arbeidet ofte. Overspenning eller fryse datamaskinen vil resultere i tap av ulagret arbeid.