Hvordan lage en Follow Me Link til Facebook

Facebook gir et webgrensesnitt for å lage widgets å legge til nettstedet ditt, slik at brukerne kan "Like" innhold, se Facebook-kommentarer knyttet til innholdet og klikk for å legge deg til som venn på Facebook. Merket skaperen grensesnittet på Facebook har muligheter for blant annet statusoppdateringer, bilder og personlig informasjon på merket. Når merket er opprettet, må du manuelt legge til innhold til nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Gå online for å Facebook.com/badges, skriver du inn e-postadresse og passord i de tilhørende tekstfelt og trykk "Enter".

2 Klikk "Profil Badge," og klikk "Rediger dette skiltet."

3 Klikk på boksene til venstre for de elementene du ønsker å inkludere i linken for nettstedet. For eksempel, hvis du ønsker å inkludere den nyeste Facebook post i linken, klikk på "Statusoppdateringer," klikk "Lagre".

4 Klikk "Annet", markere gitt tekst og trykk "CTRL" og "C" på samme tid.

5 Åpne HTML-dokument som tilsvarer den siden du vil at Facebook skal vises på, og plassere markøren der du vil at den skal vises. Trykk "CTRL" og "V" samtidig for å lime inn lenken. Last siden til nettstedets server for å sluttføre endringene i siden.