Hvordan lage en FTP-Link

En hyperkobling er en tekstblokk du kan klikke på som åpner et nettsted i nettleseren. Opprette en hyperkobling gjøres med en bestemt HTML-kode. Hvis du prøver å opprette en kobling til et FTP-område i motsetning til en HTTP nettsted, vil du fortsatt bruke den samme koden, men du må sørge for at nettadressen til det aktuelle nettstedet inneholder FTP overskriften, eller koblingen vil ikke fungere ordentlig.

Bruksanvisning

1 Type "<a href =" (uten anførselstegn) i HTML-dokumentet. Dette er begynnelsen på en HTML hyperkobling kode.

2 Skriv inn URL-en for din FTP-område i anførselstegn umiddelbart etter begynnelsen av HTML hyperkobling kode. La ingen mellomrom i mellom "=" og nettadressen. Begynn med "ftp: //" (uten anførselstegn), og skriv deretter inn den nøyaktige nettadressen til nettstedet.

3 Type "> [Navn på FTP-området] </a>" (uten anførselstegn) umiddelbart etter at nettadressen til FTP-området. Erstatt [Navn på FTP-område] med den bokstavelige navnet på nettstedet ditt, eller en annen tekstblokk. Denne koden vil opprette hyperkoblingen for din FTP-området. Folk kan klikke på linken og FTP-området åpnes i webleseren.