Hvordan lage en GIF en KB Mindre

Å gjøre en GIF en KB mindre krever redusere sine dimensjoner. Mens tusenvis av gratis web-baserte applikasjoner utgir seg for å utføre denne svært funksjon kullet Internett, er det beste alternativet for å stole på en legitim programvarepakke som GNU Image Manipulation Program (GIMP). Det er en åpen kildekode suite som tilbyr avanserte bildegjengivelse funksjoner. Videre, i motsetning til en tilfeldig web app, har GIMP et solid rykte og er derfor ikke sannsynlig å bare plutselig forsvinne.

Bruksanvisning

Installer GIMP

1 Åpne nettleseren og direkte til GIMP hjemmeside.

2 Klikk på "Downloads", "Last ned GIMP 2.6.11" og "Lagre fil" for å laste ned GIMP til datamaskinen.

3 Åpne "Min datamaskin", bla til "Mine dokumenter"> "Downloads" og dobbeltklikk på "Gimp_Setup.exe."

4 Følg instruksjonene på skjermen for å installere GIMP på datamaskinen.

Endre størrelse på et GIF

5 Start GIMP fra "Start Meny," åpne "File" -menyen, klikk på "Open", naviger til GIF du trenger å endre, og dobbeltklikk på den.

6 Åpne "Image" menyen og velg "Scale Image" alternativet.

7 Sjekk om låsesymbol ved siden av "Image Size" boksen er låst eller ulåst. Hvis den er låst, klikker du på den for å låse den. Dette sikrer at GIMP opprett bildets proporsjoner som du endrer sine dimensjoner.

8 Klikk på pil ned ved siden av "bredde" boksen for å senke bildet dimensjoner. Klikk "Scale" for å lagre innstillingene.

9 Åpne "File" -menyen og klikk "Lagre som". Skriv inn et nytt navn for GIF og klikk "Lagre".

10 Klikk på alternativknappen ved siden av "Lagre som Animation" og deretter "Export" og "Lagre".

Hint

  • Det kan ta deg flere testkjøringer for å senke GIF av en KB, så det er ingen magisk formel som gjelder bildestørrelsen til bildet dimensjoner.