Hvordan lage en gitar i Photoshop

Hvordan lage en gitar i Photoshop


Opprette godt illustrerte bilder i Photoshop ikke ta år å lære. Photoshop er et program som alle kan bruke. Lære det grunnleggende i Photoshop er enkelt, hvis du bare tar deg tid til å leke seg. Ser på nettet for grunnleggende opplæring, og som dine ferdigheter øker, se etter mer utfordrende.

Bruksanvisning

Gitar

1 Åpne Photoshop i datamaskinen / laptop. I Photoshop gå til fil og opprette et nytt dokument. Størrelsen på dokumentet skal være 600px bredde og 1000 piksler høyde. Bakgrunnen skal være hvite og oppløsning på 100 piksler.

2 Åpne geometri alternativer og velge ellipsen verktøyet. Bredden og høyden bør være på 200px. En sirkel vil bli dannet når skjæringspunktet mellom skinnene er klikket på samtidig.

3 Vertikale og horisontale guider bør plasseres i midten av sirkelen som nettopp ble opprettet. Å ha disse guidene vil hjelpe deg å bedre forstå hvordan å forvandle sirkelen inn i gitaren kropp.

4 Sirkelen du opprettet i den tidligere skritt bør være vridd. I Photoshop gå til Edit, så Transform, og deretter Warp. Gjør sirkelen ser ut som en gitar kroppen. Ikke vær fornøyd med den første formen du kommer opp med. Hold på det til sirkelen ser mer ut som et åttetall.

5 Nå legger farge den formen som nettopp ble opprettet. Gå til Filter-menyen og velg Render og deretter Fiber. Styrken skal være på 64 og varians på 4. Påfør Gradient på figuren for å gi den en naturlig tre korn farge.

6 Lag et nytt lag som vil hjelpe gitaren har en 3D-effekt. Høyden og bredden bør være på 100 piksler med den elliptiske marque verktøyet. Flytt laget du opprettet ved siden av åttetall form. Sørg for å flytte holde nede Skift-tasten og bruker piltastene.

7 Igjen gjelder styrke til 64 og varians til 4 for Rosette lag som nettopp ble opprettet. Ikke glem å bruke en indre skygge til Rosette lag også. Den indre skyggeeffekt vil gi gitaren dybde.

8 Velg elliptiske Marque verktøyet igjen og lage et nytt lag. Dette laget skal gå rundt sirkelen som ble opprettet i sentrum av gitaren. Selv om denne tid høyde og bredde vil være på 120 piksler i stedet for på 100 piksler.

9 Fra Photoshop menyen velg Polygon-verktøyet, og bruke den til å lage broen laget for gitar. Lag et rektangel og gå til Edit-menyen og velg Transform Path og deretter Warp. I alternativet sider endre dette til tre, samt endre fargen til svart.

10 I Photoshop velger på valgmenyen, og deretter gå til Endre og kontakt. Verdien bør settes på 3px, deretter blande forgrunnen med mykt lys og en skyggeeffekt. Broen bør være en transformert trekant, men likevel ha de tre opprinnelige punkter.

11 Sett 425px høyde og bredde til 75px i Geometry alternativ for halsen på gitaren. Velg Rediger deretter Transform og deretter Perspektiv og bevege nakken på plass. Endre størrelsen på nakken for å være bredere i bunnen og tynnere på toppen. Halsen bør ikke stå som et perfekt rektangel fordi det vil se ut av sted med resten av bildet.

12 Halsen som nettopp er laget skal dupliseres for å danne lag som er koblet til gitarkroppen. Det andre laget skal flytende ved å gå til Filter-menyen øverst i Photoshop. Dette NeckSide lag vil bli fylt med svart for å være en skygge.

1. 3 Legg nagler til halsen og rosetten. Strenger er nødvendig for å bli plassert fra nakken til rosetten. Naglene skal opprettes ved å lage en liten sirkel lag. Duplicate dette laget som trengs for å skape andre nagler. Opprett et nytt lag for strengene. Dette lag bør også være duplisert for å spare tid.

Hint

  • Ikke forvent å få det riktig på første forsøk. Feil vil bli gjort, noe som vil kreve tid og tålmodighet til å korrigere.