Hvordan lage en gjenopprettingsdisk for Windows Vista

Hvordan lage en gjenopprettingsdisk for Windows Vista


Lansert i 2006, er Windows Vista et operativsystem laget av Microsoft. Betaversjonen av Windows Vista tillot brukere å opprette et gjenopprettingsplate ved hjelp av et enkelt grafisk brukergrensesnitt (GUI). Men den endelige versjonen av Windows Vista ikke har det alternativet. Hvis du vil opprette et gjenopprettingsplate for Windows Vista, må du laste ned en ISO bilde av gjenopprettingsplate fra en tredjeparts nettside og deretter brenne den på en CD.

Bruksanvisning

1 Last ned en ISO bilde av Windows Vista Recovery Disc fra NeoSmart nettsted (se Resource avsnitt). Hvis du bruker en 64-bits versjon av Windows Vista, sørg for at du laste ned 64-bit versjonen av Windows Vista Recovery Disc image.

2 Last ned og installer et bilde brenne program, for eksempel ISO Recorder eller Nero Express (se Resource avsnitt).

3 Sett inn en tom CD i datamaskinens CD-brenner og lukke "Autokjør" -menyen.

Hvis du bruker ISO Recorder, gå til plasseringen av den nedlastede Recovery Disc image. Høyreklikk på bildet og velg "Kopier bilde til CD." Klikk "Next" for å lage en Windows Vista Recovery Disc.

Hvis du bruker Nero Express, åpne programmet og velg alternativet "Disc Image eller lagret prosjekt." Velg den nedlastede Recovery Disc bildet og klikk "Åpne". Klikk "Burn" for å lage en Windows Vista Recovery Disc.