Hvordan lage en gjenopprettingsdisk for Windows XP Backup

Hvordan lage en gjenopprettingsdisk for Windows XP Backup


Du har kanskje mistet en Windows XP recovery disk, men hvis du gjør en sikkerhetskopi, må du ha en på hånden i tilfelle hele harddisken er tørkes på datamaskinen. Dette er fremgangsmåten for å ta for å lage din egen recovery disk for Windows XP. Pass på at du har samlet alt sammen før du begynner.

Bruksanvisning

1 Skriv ned serienummeret på både den tomme disken og den opprinnelige installasjonsdisken Windows XP, ved hjelp av en permanent markør.

2 Gå til Min datamaskin og velg C: \ -stasjonen. Finn og åpne XP mappen; deretter opprette en ny mappe ved å høyreklikke i vinduet og velger Ny mappe. Navn denne mappen DRIVERS.

3 Åpne nye mappen DRIVERS og opprette nye mapper for VIDEO der du vil sette dine kortdriverne skjerm. Sett alle nettverksdriverne i en ny nettverksmappe, og lage en ny mappe for modem stasjoner hvis du bruker modemet.

4 Gå til smart-projects.net/isobuster~~V å få IsoBuster programmet til å trekke boot loader-filen fra den opprinnelige installasjonsdisken Windows XP. Last ned og installer IsoBuster. Åpne den og velg deretter bokstaven for CD-stasjonen fra listen. Velg og markere oppstartbar CD-mappen til venstre, og dra deretter BootImage.img filen til harddisken ved å kopiere og lime den inn i C-stasjonen.

5 Sett inn en tom CD i CD-R eller CD-RW-stasjon. Åpne C: kjøre bil og dra og slippe XP mappen i CD-stasjonen.

6 Bruk BootImage.img filen når du får CD skrive program. Når prosessen er fullført, vil disken bli kastet ut. Du vil trenge serienummeret når du installerer Windows XP på datamaskinen.

Hint

  • Hvis du ikke har den opprinnelige installasjonsdisken som fulgte med datamaskinen, men du har serienummeret, kan du ringe enten produsenten av datamaskinen eller den virksomhet som solgte den til deg å be om en ny kopi. Du bør være i stand til å få en gratis siden du allerede har betalt for et ekte eksemplar av Windows XP når du kjøpte datamaskinen.
  • Windows Serienummeret vil bli plassert på Microsoft klistremerke er koblet til datamaskinen. Hvis ditt eksemplar av Windows er registrert med Microsoft, kan du også få det fra selskapet.