Hvordan lage en gjenopprettingsdisk for Windows XP Media Center

Opprette en recovery disk for Windows XP Media Center-PC er et viktig skritt i å sikre at dataene dine er trygge. Enten det er en sjelden systemkrasj, en utilsiktet sletting av data eller en virusinfeksjon, hvis du ikke har tatt sikkerhetskopi av data, kan konsekvensene av en av disse hendelsene være ødeleggende. Recovery disker, som brukes til å gjenopprette tapte data, kan du spare tid, penger og mental helse.

Bruksanvisning

1 Lukk alle unødvendige programmer som kjører på datamaskinen.

2 Åpne "Start Menu" og velg "Tilbehør" og deretter "System Tools" og deretter "Backup".

3 Velg "Advanced Mode" i "sikkerhetskopiering og gjenoppretting Wizard", velg deretter "Automated System Recovery Wizard," klikk "Next".

4 Velg lagringsenheten der du ønsker å ta backup av dine data. Husk at lagringsenheten blir formatert, slik at det ikke er noen viktig informasjon på lagringsenheten. Nå klikker "Next" og deretter "Finish".

5 Sett inn brennbar CD eller DVD i brenneren din når du blir bedt. Denne disken vil bli brukt til å gjenopprette sikkerhetskopien du nettopp har opprettet, bør det være nødvendig.

Hint

  • Avhengig av hvor mye data du sikkerhetskopierer, gjorde du trenger en stor lagringsenhet. Sjekk for å se hvor stor din C: \\ stasjonen er og bruke lagringsmedier som er av tilsvarende størrelse.
  • Hvis du endrer dataene ofte, overskrive din backup med en ny en med jevne mellomrom for å sikre at backup data er så oppdatert som mulig.