Hvordan lage en glanset Button i Pixelmator

Pixelmator er et grafisk design program tilgjengelig for Mac OS X. Du kan redigere og lage originale digital grafikk ved hjelp av programvaren, for eksempel en blank knapp bilde. Lagene og maling funksjoner i Pixelmator lar deg lage en blank glød på noen eksisterende knapp bilde. Når du slår sammen lagene og lagre endringene i knappen din, kan du laste opp bilde og bruke det på en nettside layout eller sosiale nettverk siden.

Bruksanvisning

1 Start Pixelmator. Klikk på "File" og velg "Open" for å finne din knappebilde. Klikk på bildet for å legge det i programmet.

2 Klikk "Lag", deretter "Nytt lag" for å skape en flytende lag over knappen din image.

3 Velg en "Brush Tool" fra verktøykassen og dobbeltklikk på verktøyikonet for å åpne innstillingene.

4 Rediger børste tykkelse på mellom 20 og 30 piksler bredt. Du må kanskje eksperimentere med størrelsen, avhengig av høyden på knappen image.

5 Velg den hvite fargen fra penselen fargepalett.

6 Klikk på øverst til høyre side av knappen for å plassere et startmerke.

7 Klikk på øverst til venstre side av knappen, rett over startmerke. Pixelmator fyller automatisk i området mellom de to klikk med en hvit penselstrøk.

8 Klikk på "Opacity" slider for laget og flytt glidebryteren til venstre for å redusere tettheten av den hvite linjen. Dette skaper en skinnende glans effekt over knappebilde.

9 Klikk på "Lag" -menyen og klikk "Merge Layers" å flate glans lag på knappen image.

10 Klikk på "File" og klikk "Lagre" for å lagre endringene i knappen din.