Hvordan lage en Glow Brush

Hvordan lage en Glow Brush


Photoshop, GIMP, Pixelmator og andre lag-baserte redaktører gir mange verktøy for å lage dine egne børster, men børstene er begrenset til et gråtonebilde mønster som gir dem mulighet til å forandre seg med fargene du velger å male med på det digitale lerretet. Selv om du ikke kan spesielt redde en børste med en glød effekt, kan du bruke noen form for brukerskapt pensel for å skape glødende linjer og mønstre ved å bruke noen effekter på laget før du maler slik at du skal male med en glødende børste .

Bruksanvisning

1 Klikk på "Layer", velg deretter "New" og "Layer" for å opprette et nytt lag. Klikk og dra laget i Lag-vinduet slik at det er over din bakgrunn lag hvis nødvendig.

2 Høyreklikk det nye laget og velg "Blending Options." I vinduet som åpner seg, merk av i boksen ved siden av "Ytre Glow" for å aktivere alternativet, og klikk deretter på kvadratet av farger og velge en lys blå eller grå farge.

3 Klikk på penselverktøyet og velg hvilken type pensel du ønsker å bruke i "Brush Options" -delen. En pensel med koniske kanter anbefales. Klikk på fargepaletten og velge en hvit eller lys blå farge.

4 Klikk og dra pekeren over lerret å male med pensel. Penselstrøk vil lyse som om de er laget av lys.

Hint

  • Eksperimenter ved å prøve forskjellige børstetyper og endre "Spread" og "Size" alternativer i "Blending Options" skjermen for å endre mengde og type glød.