Hvordan lage en gratis animert Logo

Hvordan lage en gratis animert Logo


Internett gjør det enkelt å lage gratis animerte logoer eller bannere som du trenger for ditt nettsted. Det er mange online nettsteder som tilbyr gratis programvare for å lage en oppsiktsvekkende animert logo. Med noen enkle undersøkelser, øye for litt kreativitet, og en fengende setning, kan du ha en logo for nettstedet ditt på et blunk. Følg fremgangsmåten nedenfor for å utforme en animert logo av ditt valg.

Bruksanvisning

1 Gå til en nettside som freeflashlogos.com eller animationonline.com (se ressurser). Disse nettstedene tilbyr online-verktøy for å ringe gratis logoer, gifs og bannere. Vær sikker på at de ikke har noe som du ikke trenger å laste ned for å unngå å laste ned spyware eller virus.

2 Tenk på en fengende setning, ord eller slagord som passer din bedrift eller nettside som du prøver å fremme. Hold det innenfor emnet i din bedrift. For eksempel, hvis du har et nettsted om håndlagde smykker, kanskje har din logo si noe om beading. Bør nettstedet være om å komme ut av gjeld eller finne lån, legge til ordet "penger" et sted i slagordet.

3 Bestem hva slags farger du ønsker logoen eller animert banner å være. Vær sikker på at det samsvarer med temaet for nettstedet ditt eller området som du plasserer det i. Du vil også det å være modig og å fange øynene til web besøkende også.

4 Forhånd logoen for å være sikker på at alle endringer er gjort, og at det vises slik du ønsker det. Kopier koden og plassere den i området der du ønsker å ha det på nettstedet ditt. Inkluder html-koden på ditt nettsted for andre besøkende til å kopiere, slik at de kan lime den på sine nettsider også.