Hvordan lage en gratis Blogger Blog

Det er lett å lage en gratis blogg på nettet for forretninger eller personlige bruk. Du trenger ikke å investere penger for å lage din egen enkel blogg, og du kan gjøre det til en lønnsom blogg ved å legge til Google-annonser, og agentannonser og lenker. Blogger er en gratis blogging plattform fra Google som lar deg registrere deg for din egen gratis blogg i løpet av minutter.

Bruksanvisning

Hvordan lage en gratis Blogger Blog

1 Gå til Blogger.com for å opprette en gratis konto. Klikk på "Opprett en gratis blogg nå" linken, fyll ut kortformen, klikk på avmerkingsboksen for å godta betingelsene, og klikk på "Fortsett" oransje pil.

2 Velg et navn for bloggen din. Velg en blogg navn med gode søkeord som er populært søkte og har lav konkurranse. For å finne søkeord, prøv Wordtracker eller mikro nisje Tool som er nevnt nedenfor i avsnittet.

3 Velg et design fra gratis template valgene for å fullføre den nye bloggen oppsett. Velg en design som er visuelt tiltalende og passende for bloggen tema.

4 Logg inn på ny blogg på Blogger.com med din valgte brukernavn og passord fra Trinn 1. Den første siden er Dashboard, og bloggen vil bli oppført under "Administrer blogger" -tittelen.

5 Tilpass bloggen din. Klikk på "Settings" linken, og skriv inn et søkeord-rik tittel og beskrivelse eller beskrivelse. Klikk gjennom linkene på toppen av siden, under kategorien "Innstillinger" til å bli kjent med de forskjellige tilpasningsmuligheter.

6 Klikk på "Oppsett" -kategorien for å ordne sideelementer, redigere malen fonter og farger, redigere HTML, eller velge en ny mal. For å legge til tekst, annonser, eller linker på bloggen layout, klikk på "Legg til et sideelement." Elements kan endres når som helst ved å klikke på "Rediger" i samme boks. Klikk "Lagre" for å lagre alle endringer.

7 Klikk på "Publisering" -kategorien for å skrive blogginnlegg. Skriv en tittel, og skriv et blogginnlegg i den store tekstboksen. Vanligvis ville den første blogginnlegg introdusere tema og misjon av bloggen. Formater tekst med formateringsknapper på verktøylinjen ovenfor tekstboksen hvis du ønsker det. Klikk på den oransje knappen der det står "Publiser innlegg" for å publisere blogginnlegget til nettet. Å endre innlegget eller lage nye innlegg, klikk på "Publisering" og klikk på "Create" eller "Rediger innlegg" linker.

8 Publisere blogginnlegg med kvalitetsinnhold på en hyppig, konsistent grunnlag for å forbedre søkemotoroptimalisering fordeler, generere mer trafikk, og bygge en lojal blogg samfunnet. Oppmuntre interaksjon og svare på spørsmål på bloggen din. Besøk relaterte blogger og invitere dem til å sjekke ut bloggen din når det passer.

Hint

  • Plukk en blogg tema som du har lidenskap for og kompetanse i slik at du kan opprettholde en langsiktig blogging engasjement-det vanligvis tar litt tid for regelmessig blogging før en blogg er populær og lønnsom. Vurdere å ansette en freelance forfatter eller blogger for å produsere kvalitet blogginnhold på en konsistent basis.