Hvordan lage en gratis bryllup nettside

Opprette et bryllup nettsted kan være en morsom måte å dele og levere informasjon til venner og familie om en kommende bryllup. Et bryllup nettsted kan dele parets historie fra første kysse opp til den store bryllupsdagen, eller holde en blogg av planprosessen for folk å se. Gjestene kan godt ønsker eller spørsmål knyttet til bryllupet i en gjestebok eller bryllupsfesten kan diskutere planer i et forum. Det er mange bryllup planlegging og nettsamfunn som tilbyr gratis bryllup siden etableringen.

Bruksanvisning

1 Velg et nettsted for å bruke. Les om funksjonene og tjenestene som tilbys av nettstedet for å sikre at du vil være i stand til å gjøre siden din uten å pådra seg noen avgifter.

2 Registrer deg for et medlemskap dersom nettstedet krever medlemskap. Les vilkårene nøye for å være sikker på at du ikke blir registrert for skjulte tjenester.

3 Fyll ut nødvendig informasjon for å lage nettsiden, inkludert bryllupsdato, adresse og veibeskrivelse til seremonien sted, navn på bruden og brudgommen og annen informasjon på nettstedet krever for å bidra til å informere gjestene som skal lese på nettsiden .

4 Følg nettstedets instruksjoner for å velge maler og temaer for å dekorere siden. Velg farger som samsvarer med fargene som brukes i bryllupet for å legge til en mer tilpasset følelse til siden.

5 Last opp bilder hvis nettstedet har muligheten, og hvis du ønsker å legge ut bilder av lokalet eller par blir gift.

6 Gi informasjon om hvor paret har registrert for bryllup gaver og linker hvis de er tilgjengelige.

7 Sett opp en gjestebok, hvis ønskelig, for folk å legge igjen meldinger og gode ønsker eller stille spørsmål knyttet til bryllupet.

8 Fullfør alle andre forespørsler fra nettsiden for å fullføre din webside. Publiser ferdig side etter nettstedets retninger.

9 Informer venner og familie om hvordan du kan finne ditt bryllup siden. Hvis nettsiden gir en RSVP-funksjonen, kan du vurdere å bruke det.