Hvordan lage en gratis Clan Logo

Hvordan lage en gratis Clan Logo


Klaner i dataspill er grupper av spillere som spiller sammen i konkurranser mot andre klaner. Utfordringer kjent som scrimmages og kriger kan være bare for moro skyld, eller de kan være alvorlige turneringer. Når du oppretter din egen klan logo, bør det være kreativ og gjenspeile din klan personlighet. Ideen om en logo er å hjelpe andre lett gjenkjenne din klan. Gi noen trodde til hva du vil at klanen logoen for å portrettere, som frykt eller vidd, før du begynner å lage.

Bruksanvisning

1 Åpne din favoritt grafisk programmet og opprette en ny fil. Gi filen navnet "splash" og angi bredden og høyden for komposisjon. For dette eksempelet, vil vi bruke "400" med "200" piksler. Sett bakgrunnsfargen til en lineær gradient mørk grå til svart.

2 Importer bilder, for eksempel skjermbilder av din klan. Justere bildene som ønsket, for eksempel slette kantene og bringe uklarheter ned.

3 Tegne formen og størrelsen på ikonet for din klan navn med programvarens draw verktøy - som rektangel verktøyet, stjerne verktøy eller sirkelverktøyet. Fyll formen med sort.

4 Legg en skygge; justere avstanden til 2 piksler og spredning og størrelse til 8 piksler. Legg en lineær gradient overlay og stille inn vinkelen til -90.

5 Duplisere og endre størrelsen på formen slik at den er litt mindre enn den opprinnelige. Endre fargen på duplisert form.

6 Legg en radial "White-til-Transparent" gradient og dra musen fra toppen til bunnen. Lag en kule form med pennen verktøy i øvre venstre hjørne og legge til en annen radial "White-til-Transparent" gradient fra topp til bunn.

7 Endre modus til "Soft Light" og juster tettheten som trengs.

8 Legg inn navnet på klanen ved å klikke på programvarens vannrett type verktøy og deretter klikke på lerret og dra teksten området. Nå skriver ut teksten. For denne opplæringen, kan du bruke en Impact font og en gråaktig hvit farge.