Hvordan lage en gratis HTML-logo

Hvordan lage en gratis HTML-logo


Lage en logo for å representere selskapet, merkevare eller deg selv kan være svært nyttig fra en markedsføring ståsted. Hvis budsjettet gjør du utsette å få din egen logo, er det andre ruter du kan ta som ikke vil kreve en investering av noe slag. Å få din logo vil gjøre andre oppfatter din virksomhet, prosjekt eller kjeder profesjonelt og være i stand til å få det gratis, gjør hele konseptet enda bedre.

Bruksanvisning

1 Gå til Logomaker.com og klikk på "Design det gratis" tappen på høyre side av skjermen.

2 Klikk på "Opprett en ny konto" fanen på toppen av det nye vinduet. Registrer deg ved å fylle ut informasjonen.

3 Velg layout i henhold til dine behov eller hva du bruker logoen for (datamaskin, internett, folk, regnskap, finans.)

4 Velg bildet du ønsker å bruke som logo. Nettstedet gir mer enn 10.000 logobilder å velge mellom.

5 Etter å ha blitt omdirigert til design siden, redigere logo ved hjelp av arbeidsområdet skjermen for å endre farger, legge til tekst, slå vinklene og manipulere størrelsen på logo og tekst. Bruk den første tekstlinjen for å skrive inn "Firmanavn", "merkenavnet" eller navnet du planlegger å fremme. Øke eller redusere tekststørrelsen ved å velge "tekstboksen" og klikke på "Øke Size" -knappen. Bruk den andre tekstlinjen for å skrive din virksomhet, prosjekt eller personlig motto eller en beskrivelse av hva du er fremme gjennom logoen din (holde det kort og konsis.)

6 Klikk på "Lagre" -knappen. Når omdirigert til neste side, klikk på "Get Your Free Logo" -kategorien. Du vil bli utstyrt med HTML-kode for å legge logoen på din blogg eller nettside. Når du publiserer HTML-koden, vil du være i stand til å lagre logoen på datamaskinen og vise den på ditt nettsted.

Hint

  • For en høyere oppløsning versjon av logoen, belaster Logomaker.com et gjennomsnitt på $ 49 for denne tjenesten, men dette er bare hvis du trenger det. Du kan også få tilpasset hatter, skjorter og visittkort med logo som skal brukes som markedsføringsverktøy.