Hvordan lage en gratis medlemskap nettsted

Hvordan lage en gratis medlemskap nettsted


Som vanlig som gratis medlemskap nettsteder er i disse dager, plattformene som brukes for disse områdene varierer sterkt i kvalitet og funksjoner. En av de beste plattformene for å bruke gratis medlemskap nettsteder er Joomla content management system. Joomla er en gratis åpen kildekode-plattform som inkluderer en innebygd medlemskap komponent som lett kan utnyttes. Bygd for å kjøre på PHP og MySQL database, kan en Joomla-drevet medlemskap nettstedet skapes og vedlikeholdes med minimal investering. Denne artikkelen forutsetter at du allerede har kjøpt web hosting tjenester som fullt ut støtter Joomla content management system.

Bruksanvisning

1 Last ned ZIP-filen inneholder den nyeste versjonen av Joomla content management system til harddisken. Pakk ut zip-filen til et sted på harddisken som er lett tilgjengelig med din favoritt FTP-klient.

2 Start FTP-klient og koble den til rotkatalogen på ditt nettsted. Når du er logget inn, overføre Joomla filene til rotkatalogen på ditt nettsted. Husk at det vil trolig ta et par minutter å overføre alle disse filene. Når alle kataloger og filer har overført, er du klar for å starte installasjonen av Joomla nettsted.

3 Åpne en nettleser og gå til nettadressen etterfulgt av "/ installation" (www.yourwebsite.com/installation). Dette bør få opp den første siden av Joomla installasjonsprogrammet og ber deg om hvilket språk du ønsker å sette for din installasjon. Velg ønsket språk og klikk "Next".

4 Sørg for at din web hosting oppfyller systemkravene ved å bekrefte at pre-installasjon sjekkliste er oppfylt tilfredsstillende. Klikk "Next".

5 Gjennomgå og godta GN General Public License (GNU GPL). Klikk "Next".

6 Leverer databasekonfigurasjonsinformasjon, inkludert vertsnavn, brukernavn, passord og databasenavn. Hvis du ikke har opprettet disse elementene, gjør det nå via vertens MySQL administrasjonspanel. Husk at ofte web verter legge prefikser til både brukernavn og databasenavn. For eksempel, hvis du oppretter en database som heter "Joomla" på en falsk web vert heter "acme," web host vil trolig gjelde et prefiks slik som "acme_joomla" til databasen navn. Også huske på at når du har opprettet brukeren, må du tildele at bruker fulle rettigheter til databasen du nettopp opprettet. Når disse feltene er fylt ut riktig, klikker du på "Next".

7 Velg riktige alternativene for FTP som vil tilfredsstille dine behov og klikk "Next".

8 Gi din nettside et navn, og skriv inn relevant informasjon. Basert på ditt nivå av erfaring, kan du installere eksempel data eller ikke. For nybegynnere er eksempeldata nyttig å få følelsen av Joomla systemet. For å installere eksempel data, velger du knappen og klikk "Install eksempeldata." Når prøven data er installert, klikker du på "Next".

9 Fjern installasjonsmappen. Dette er en sikkerhetsfunksjon for Joomla, og du vil ikke kunne fortsette før installasjonsmappen er slettet.

10 Logg inn til administrasjonen enden av den nye nettsiden ved å navigere til nettadressen etterfulgt av "/ administrator" (www.yourwebsite.com/administrator). Når du er logget inn, gå til Site> Global konfigurasjon> System og velg "Ja" under underoverskriften "Brukerinnstillinger".

11 Gå til Utvidelser> Module Manager og velg "Login Form" hotlink fra listen over moduler. Sørg for at modulen er aktivert, besitter "Public" tilgangsnivå og er aktivert på sidene du trenger.

Hint

  • Planlegge ved å sikre at web hosting selskapet du velger å være vert for ditt medlemskap nettstedet tilbyr Joomla hosting som en del av deres tjeneste pakken (e).
  • Planlegge ved å skape både MySQL database og databasebruker som skal brukes for ditt nettsted. Når du oppretter disse legitimasjon, sørg for å merke vertsnavnet, brukernavnet og navnet på databasen du oppretter fordi denne informasjonen vil bli brukt under Joomla installasjonen (trinn 6).