Hvordan lage en gratis MSN Hotmail-konto for Windows Live Hotmail

Hvordan lage en gratis MSN Hotmail-konto for Windows Live Hotmail


I disse dager, er det veldig lett å opprette en gratis webbasert e-postkonto. I økende grad er disse gratis kontoer tilbyr betydelige postboks størrelser og flere funksjoner som viruskontroll, spamfiltrering og søkemuligheter, noe som gjør dem levedyktige alternativer til betalt e-posttjenester. Det finnes mange gratis e-postleverandører, med MSN Hotmail være et populært valg.

Bruksanvisning

1 Gå til hjemmesiden for MSN Live Hotmail.

2 Klikk på "Registrer deg" -knappen mot bunnen av siden. Dette vil ta deg til en ny side hvor du kan skrive inn et navn for kontoen din. Klikk på "Sjekk tilgjengelighet" knappen rett under Windows Live ID-feltet for å se om navnet du valgte er tilgjengelig eller ikke. Hvis ikke, tinker med navnet til du får en som er tilgjengelig. En måte å generere unike navn er ved å tilsette tall på slutten av navnet, f.eks michaelbrown1234.

3 Skriv inn et passord i passordfeltet, og skriv det i feltet rett nedenfor.

4 Skriv inn dine for- og etternavn og din stedsinformasjon i de aktuelle feltene. Du trenger ikke å oppgi personlige opplysninger her. Du kan bruke et pseudonym og en generisk sted hvis du ikke vil at dine intime personlige opplysninger til å bli assosiert med denne e-postadressen.

5 Skriv inn ditt kjønn og fødselsår i de aktuelle feltene mot bunnen av siden.

6 Skriv inn tegnene du ser over tekst fangst feltet. Dette trinnet bekrefter at en levende person er å skape kontoen, snarere enn et dataprogram.

7 Klikk på "Jeg godtar" -knappen nederst på siden. Du vil nå ha en gratis MSN Hotmail-konto.